Όλα τα γκολ στη ματσάρα του Αμβούργου! (vid)

Όλα τα γκολ στη ματσάρα του Αμβούργου! (vid)

Η Ολλανδία πέρασε θριαμβευτικά από το Αμβούργο επικρατώντας 4-2 της Γερμανίας για τα προκριματικά του Euro 2020.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Ολλανδία πήρε τεράστια νίκη (2-4) κόντρα στην Γερμανία και… εκδίκηση για την ήττα μερικούς μήνες πριν.

Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ κόντρα μόλις στο 9′. Μετά από εξαιρετική πάσα του Κίμιχ, ο Κλόστερμαν βγήκε απέναντι στον Σίλεσεν που απέκρουσε, με τον Γκνάμπρι να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ (1-0).

Οι οράνιε βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 59′. Μετά από σέντρα του Μπάμπελ από τα αριστερά, ο Ντε Γιονγκ πρόλαβε τον Σουλτς και με ψύχραιμο σουτ εκτέλεσε τον Νόιερ (1-1).

Επτά λεπτά αργότερα, η Ολλανδία έκανε την ολική ανατροπή. Ο Νόιερ απέκρουσε την κεφαλιά του Φαν Ντάικ, η μπάλα έφτασε στον Μπάμπελ που έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Τα να στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της γερμανικής εστίας (1-2).

Η Γερμανία ισοφάρισε άμεσα με τον Τόνι Κρόος να νικάει τον Σίλεσεν από την άσπρη βούλα (2-2).

Όμως η Ολλανδία πήρε ξανά το προβάδισμα με ένα πανέμορφο τέρμα από από τον Μάλεν που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους οράνιε (2-3).

Με τον Βαϊνάλντουμ να προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, όταν μετά από αντεπίθεση και κλέψιμο του Άκε, ο άσος της Λίβερπουλ έδωσε στον Ντεπάι και αυτός την κατάλληλη στιγμή γύρισε πάλι προς τον Βαϊνάλντουμ που έκανε το πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό (2-4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ