Φαν’τ Σιπ: «Η Εθνική πρέπει να γίνει προτεραιότητα για τους παίκτες»

Φαν’τ Σιπ: «Η Εθνική πρέπει να γίνει προτεραιότητα για τους παίκτες»

Ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει οι διεθνείς να αντιμετωπίζουν από εδώ και πέρα την Εθνική ομάδα, ενώ κάλεσε τους παίκτες του να κάνουν στην άκρη τους εγωισμούς.

Η Εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα από τη Φιλανδία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 και οι πιθανότητες για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης έγιναν ακόμη πιο ισχνές.

Πλέον, επόμενος αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι το Λιχτενστάιν, με το σύνολο του Τζον Φαν’τ Σιπ να ευελπιστεί πως θα καταφέρει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αυριανής (8/9) αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός στάθηκε στο ματς με τη Φιλανδία, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει οι διεθνείς να αντιμετωπίζουν την Εθνική ομάδα.

Παράλληλα, ο Ολλανδός κάλεσε τους παίκτες του να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς, προκειμένου η Ελλάδα να μπει ξανά στο σωστό δρόμο.

Αρχικά σχολίασε: «Είμαι ευχαριστημένος στο παιχνίδι με τη Φινλανδία από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα. Το αυριανό ματς έχει προτεραιότητα παρά το ότι είναι μικρές οι πιθανότητες πρόκρισης. Θέλουμε παρ’ όλα αυτά να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα τόσο για εμάς όσο και για τους οπαδούς μας.

Γνωρίζω την κατάσταση στην Εθνική ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό και πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα. Πρέπει ο αγώνας με την Εθνική να είναι προτεραιότητα για όλους. Θα δουλέψουμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν γνώριζε τα αποτέλεσμα της Εθνικής: «Ναι αλλά δεν επιθυμώ να μιλήσω για το παρελθόν. Πρέπει οι παίκτες να αφήσουν στην άκρη το εγώ και βέβαια να δουλέψουν σκληρά για να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το αν έχει βρεθεί ξανά σε ομάδα που είναι σε τόσο δύσκολη θέση: «Είναι λίγος ο χρόνος που είμαστε με την ομάδα. Δεν ήρθα εδώ για να περάσω καλά. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να εξηγήσουμε τι περιμένουμε όταν έρχονται οι παίκτες στην ομάδα.

Να μην έρχονται απλά για να επιστρέψουν για λίγες μέρες στην Ελλάδα και να δουν την οικογένειά τους. Θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη όλα τα άλλα και να είναι περήφανοι όταν έρχονται στην Εθνική, να είναι για αυτούς προτεραιότητα».

Για το κίνητρο που μπορεί να δώσει στους παίκτες του: «Προετοιμαζόμαστε σαν να έχουμε το μέγιστο δυνατό κίνητρο. Βλέπουμε κάθε μέρα τους παίκτες μας στην προπόνηση. Πρέπει να θεωρούμε κάθε παιχνίδι σημαντικό και να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό»

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ανέφερε ότι: «Ξέρουμε ότι στη Φινλανδία είχαμε μία θετική εικόνα αλλά όχι ικανή για να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Να κάνουμε αύριο μία νέα αρχή και να βάλουμε βάσεις για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ