Τσιμίκας: «Χάσαμε ευκαιρίες, όλοι μαζί για το καλό της Εθνικής»

Τσιμίκας: «Χάσαμε ευκαιρίες, όλοι μαζί για το καλό της Εθνικής»

Ο Κώστας Τσιμίκας τόνισε ότι η Εθνική δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και επισήμανε ότι άπαντες θα πρέπει να βελτιωθούν για το καλό της Εθνικής.

Στις ευκαιρίες που έχασε η Εθνική ομάδα στάθηκε ο Κώστας Τσιμίκας,μετά το τέλος του παιχνιδιού με το Λιχτενστάιν (1-1), για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι διεθνείς δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη, με το Λιχτενστάιν να ισοφαρίζει σε αντεπίθεση. Ερωτηθείς για το τι φταίει και η γαλανόλευκη παρουσιάζει τόσο κακή εικόνα, τόνισε ότι άπαντες θα πρέπει να δουλέψουν και να βελτιωθούν για το καλό της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που χάνει ευκαιρίες να δέχεται γκολ. Χάσαμε πολλές, δεν βάλαμε γκολ και μας τιμώρησε τρώγοντας το γκολ. Κάναμε ένα λάθος στο κέντρο ο παίκτης έφυγε στην κόντρα και ισοφάρισε. Το έβλεπα και ήμουν απογοητευμένος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την συνέχεια: «Να προσπαθήσουμε παίκτες και προπονητής, να γίνουμε ένα και αν γίνουμε γρήγορα ένα θα προχωρήσουμε».

Για το τι φταίει: «Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά πρέπει να το βρούμε. Ο καθένας να γίνει καλύτερος και όλοι μαζί να βοηθήσουμε την Εθνική. Ευελπιστώ αυτό να γίνει σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ