Στην προεπιλογή της Ισπανίας για τα προκριματικά του Euro 2020 ο Φατί

Στην προεπιλογή της Ισπανίας για τα προκριματικά του Euro 2020 ο Φατί

Ο Ανσού Φατί που εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κλήθηκε από τον Ρομπέρτο Μορένο στην προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας για τα παιχνίδια με Νορβηγία και Σουηδία.

Ο Ανσού Φατί είναι ο παίκτης που έχει βαλθεί να τρελάνει όλο τον κόσμο με τα πεπραγμένα του μέχρι στιγμής, καθώς έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο μόλις 16 ετών εξτρέμ της Μπάρτσα έχει κερδίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και τις απουσίες των πρωτοκλασάτων παικτών και οργιάζει.

Όπως είναι λογικό λοιπόν ο Φατί ήταν θέμα χρόνου να αγωνιστεί στην εθνική Ισπανίας και φαίνεται αυτό να γίνεται πράξη. Αρχικά η ισπανική ομοσπονδία όσο και ο ίδιος ο παίκτης είχαν εκφράσει την πρόθεση να συνεργαστούν μαζί και αυτό φαίνεται, ότι γίνεται πολύ γρήγορα. Σύμφωνα με την «As», ο 16χρονος αναμένεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα για την «Φούρια Ρόχα», στην προεπιλογή που θα ανακοινωθεί.

Εντός 4 ημερών του Μορένο θα κρίνει, αν θα τον δούμε να παίζει με τους Ίβηρες για τα προκριματικά του Euro 2020 ή αν τελικά θα χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο για να πάρει συμμετοχή με την Ισπανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ