Ψηφίζει Αγγλία αντί Νιγηρίας ο Έιμπραχαμ

Ψηφίζει Αγγλία αντί Νιγηρίας ο Έιμπραχαμ

Ο ταλαντούχος επιθετικός της Τσέλσι Τάμι Έιμπραχαμ περιμένει την κλήση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ώστε να προτιμήσει την Αγγλία από τη χώρα καταγωγής του.

Αγγλία αντί Νιγηρίας ψηφίζει το next best thing της Τσέλσι, Τάμι Έιμπραχαμ… Με μία προϋπόθεση όμως: ο 21χρονος επιθετικός περιμένει κλήση από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στα προκριματικά του Euro 2020.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο, ο Έιμπραχαμ δέχεται πιέσεις από τη χώρα από την οποία κατάγεται, για να την προτιμήσει αντί της Αγγλίας. Αυτός ο οποίος πιέζει τον Έιμπραχαμ να τιμήσει την αφρικανική καταγωγή του είναι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Νιγηρίας, ο οποίος διατηρεί στενή σχέση με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, ο Έιμπραχαμ δεν επηρεάζεται και εκφράζει την προτίμηση του στα «Τρία Λοντάρια». Επαφίεται στον προπονητή της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκέιτ να ανακοινώσει το όνομα του στράικερ της Τσέλσι την Πέμπτη, ώστε να σιγουρέψει ότι ο παίκτης θα παραμείνει… Άγγλος.

Ο Σάουθγκεϊτ έχει καλέσει τον Έιμπραχαμ σε δύο φιλικά παιχνίδια της Αγγλίας, τα οποία δεν αρκούν για να «κλειδώσουν» την αντιπροσώπευση. Ο 21χρονος στράικερ πρέπει να πάρει μέρος σε επίσημο ματς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτό θα συμβεί εναντίον της Τσεχίας ή της Βουλγαρίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ