Σάντος: «Ο Σεμέδο πάει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό» (pic)

Σάντος: «Ο Σεμέδο πάει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό» (pic)

O προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, μίλησε για την κλήση του Ρούμπεν Σεμέδο στα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, αλλά και για την πορεία του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας για τα ματς με Λουξεμβούργο και Ουκρανία, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος στόπερ των «ερυθρόλευκων» κλήθηκε από τον πρώην εκλέκτορα της Εθνικής μας ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά τον Σεπτέμβριο, όταν και έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Εκτός του Πορτογάλου, στην Εθνική Πορτογαλίας κλήθηκε και ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, με τον Ποντένσε να μένει εκτός αποστολής.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τον Σεμέδο αλλά και για την πορεία του μέχρι τώρα στη σεζόν, λέγοντας αναλυτικά:

«Σίγουρα τίποτα δεν είναι αδύνατον. Ένα στραβοπάτημα δεν σημαίνει ότι ο κάθε άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να ζήσει τη ζωή του και να ακολουθήσει τον δρόμο του. Ο Σεμέδο ήξερε πώς να αντιδράσει και πάει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό.

Τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό, ήταν κοντά και στις προηγούμενες κλήσεις αλλά τραυματίστηκε. Αυτό που μετράει είναι το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα».

Η αποστολή της Πορτογαλίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ