Χάπαλ: «Υπολογίζω τον Στοχ, αλλά δεν αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ»

Χάπαλ: «Υπολογίζω τον Στοχ, αλλά δεν αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβακίας, Πάβελ Χάπαλ, έκανε δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση του Στοχ, λέγοντας ότι τον υπολογίζει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά προβληματίζεται για τον αγωνιστικό του ρυθμό.

Ο Μίροσλαβ Στοχ δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του τεχνικού της Σλοβακίας, Πάβελ Χάπαλ, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να θεωρεί ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Στοχ δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ, μετρώντας μόλις δύο παιχνίδια ως αλλαγή στην Ευρώπη, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα.

Ο Πάβελ Χάπαλ ανέφερε πως ναι μεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, όμως τον άφησε εκτός αποστολής, για τα επερχόμενα ματς με Ουαλία και Παραγουάη, όντας προβληματισμένος από την κατάστασή του.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Στοχ, αλλά είμαι σε επικοινωνία με τον ατζέντη του και σκοπεύω να τον συμπεριλάβω στις κλήσεις μου για την Εθνική Ομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν αγωνίζεται.

Δεν έχει καταγράψει ούτε ένα λεπτό μετά τα παιχνίδια με την Σλόβαν. Τον υπολογίζω για την Εθνική, αλλά αποφάσισα να μην τον καλέσω αυτή τη φορά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ