Euro 2020: Έτοιμοι να αποχωρήσουν οι Άγγλοι!

Euro 2020: Έτοιμοι να αποχωρήσουν οι Άγγλοι!

Ο Τάμι Έιμπραχαμ αποκάλυψε πως έχουν συμφωνήσει να αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές της Αγγλίας, αν κάποιος εξ΄αυτών γίνει στόχος ρατσιστικής επίθεσης!

Σε μία εποχή που οι ρατσιστικές εκδηλώσεις πληθαίνουν στα ευρωπαϊκά γήπεδα, οι παίκτες της Αγγλίας εμφανίζονται έτοιμοι να αντιδράσουν δυναμικά. Τουλάχιστον, αυτό δήλωσε ο Τάμι Έιμπραχάμ, εν όψει των παιχνιδιών με την Τσεχία και τη Βουλγαρία.

Ο Έιμπραχαμ αποκάλυψε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν συζητήσει πως θα αντιδράσουν σε ενδεχόμενη ρατσιστική επίθεση και ο Κέιν πρότεινε ένα ακραίο μέτρο: την αποχώρηση.

«Ο Χάρι Κέιν πρότεινε να ρωτήσουμε τον συμπαίκτη μας εάν αισθάνεται άνετα και αν έχει επηρεαστεί, τότε να φύγουμε όλοι μαζί από τον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα συναίσθημα που αφορά την ομάδα. Μην απομονώνεται έναν παίκτη, είμαστε όλοι μαζί. Εάν συμβεί σε έναν, συμβαίνει σε όλους. Θα αφήσουμε την Ομοσπονδία ή τον αρμόδιο να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα, τον μηδενισμό ή την αφαίρεση βαθμών» ανέφερε ο Έιμπραχαμ.

Όμως, για ποιο λόγο άρχισε προκαταβολικά μία τέτοια συζήτηση; Η UEFA έχει χαρακτηρίσει υψηλού κινδύνου το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Βουλγαρία στη Σόφια και έχει διατάξει να παραμείνουν κενές 5.000 θέσεις. Συγχρόνως, έχει επιστήσει την προσοχή στους αξιωματούχους της για ρατσιστικά φαινόμενα.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει ορίσει τρία στάδια για την διαχείριση ανάλογων περιστατικών: Α) Προειδοποιητική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, Β) Προσωρινή διακοπή του ματς και Γ) Οριστική διακοπή του ματς. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Έιμπραχαμ, οι Άγγλοι θα παρακάμψουν τις διαδικασίες και θα αναλάβουν πρωτοβουλία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ