Η χαμένη ευκαιρία του Κουλούρη που θα άλλαζε τα δεδομένα στο Ολίμπικο (vids)

Η χαμένη ευκαιρία του Κουλούρη που θα άλλαζε τα δεδομένα στο Ολίμπικο (vids)

Στο 60’ και με το σκορ στο 0-0, ο Λημνιός γύρισε στον Κουλούρη, αυτός έκανε το πλασέ από πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Ιταλία στο Ολίμπικο για τα προκριματικά του Euro 2020, αλλά τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά, αν ο Κουλούρης στο 60΄ και με το σκορ στο 0-0, έστελνε την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα.

Ο Ζέκα έκλεψε την μπάλα από τον Βεράτι, πάσαρε στον Λημνιό, αυτός γύρισε στο δεύτερο δοκάρι, ο Κουλούρης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, πλάσαρε με το αριστερό από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Μια τεράστια ευκαιρία, την οποία έχασε ο επιθετικός της Τουλούζ. Τρία λεπτά αργότερα η Ιταλία έκανε το 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζορζίνιο, ενώ στο 81’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπερναρντέσκι.

Δείτε τη φάση:

Νωρίτερα, στο 12′ η Ελλάδα είχε χάσει και άλλη μία ευκαιρία, με τον Λημνιό. Ο Μπακασέτας έκανε εκπληκτική πάσα στον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, αυτός βγήκε απέναντι από τον Ντοναρούμα, σούταρε δυνατά από πλάγια θέση, αλλά ο πορτιέρο της Ιταλίας απέκρουσε με το αριστερό χέρι και κράτησε το μηδέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ