Λημνιός: «Δουλεύουμε σκληρά και πρέπει όλη η Ελλάδα να μας στηρίξει»

Λημνιός: «Δουλεύουμε σκληρά και πρέπει όλη η Ελλάδα να μας στηρίξει»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ ζήτησε τη στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων και τόνισε το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Ιταλία αδικεί της Εθνικής στο Ολίμπικο.

Τη στήριξη των φιλάθλων ζήτησε ο Δημήτρης Λημνιός, μετά την ήττα της Εθνικής από την Ιταλία στο Ολίμπικο με 2-0.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι άπαντες στο «γαλανόλευκο» στρατόπεδο δουλεύουν σκληρά και όλη η Ελλάδα πρέπει να στηρίξει την Εθνική ομάδα.

Οσον αφορά στο ματς με την Ιταλία, ο άσος του Δικεφάλου στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η γαλανόλευκη και τόνισε το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθειά τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δουλέψαμε πάρα πολύ σε όλα τα κομμάτια γι’ αυτόν τον αγώνα. Σε τέτοια παιχνίδια με μεγάλες ομάδες πρέπει να… τελειώνουμε τις ευκαιρίες που κάνουμε όπως την δικιά μου, ενώ είχαμε και άλλες με τον Κουλούρη και τον Μπακασέτα.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, «πουλήσαμε» ορισμένες φορές την μπάλα αλλά ήταν κάτι λογικό μιας και οι Ιταλοί μας πίεσαν πάρα πολύ. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με την Βοσνία όπου θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το κίνητρο των διεθνών: «Το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους μας, η Εθνική δεν έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ένα καλό πρόσωπο και υπεύθυνοι είμαστε εμείς. Σήμερα δείξαμε ότι η Εθνική μπορεί να φτάσει εκεί που ήταν, να φτάσει ψηλά. Όλοι μας δώσαμε το 100%, το αποτέλεσμα μας αδικεί αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τον Τζον Φαν’τ Σιπ: «Είναι ένας καλός προπονητής, πειθαρχημένος που δουλεύει αρκετά στην προπόνηση. Είναι καινούργιος και χρειάζεται χρόνο για να περάσει την δική του φιλοσοφία. Δουλεύουμε σκληρά και πρέπει όλη η Ελλάδα να μας στηρίξει».

Για το ντεμπούτο του με την Εθνική: «Ήταν ένα παιδικό όνειρο μου, μικρός έβλεπα την Εθνική και ήθελα πάντα να παίξω απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Σήμερα έπαιξα κόντρα στην Ιταλία μπροστά σε 50.000 φιλάθλους. Το ευχαριστήθηκα πραγματικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ