Με ίδια συνταγή και… αλλαγές η Εθνική κόντρα στη Βοσνία

Με ίδια συνταγή και… αλλαγές η Εθνική κόντρα στη Βοσνία

Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (15/10 21:45) τη Βοσνία, με τον Τζον Φαν'τ Σιπ να ετοιμάζει αλλαγές και τους διεθνείς να στοχεύουν μόνο σε ένα αποτέλεσμα. Τη νίκη.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει απόψε τη Βοσνία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 και θέλει επιτέλους να πανηγυρίσει μια νίκη που αγνοεί εδώ και περίπου επτά μήνες.

Οι Έλληνες διεθνείς θα υποδεχτούν τους αντίστοιχους των Βόσνιων στο ΟΑΚΑ με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα να δείξει πως υπάρχει μέλλον στην ομάδα.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ θέλει να κρατήσει κάποια στοιχεία από την εμφάνιση με την Ιταλία και σκοπεύει να παρατάξει στην Ελλάδα με παρόμοια συνταγή, αλλά και με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έδειξε το παραμικρό στις προπονήσεις, παρόλα αυτά σκέφτεται να διατηρήσει το 4-3-1-2, απλά ίσως υπάρξουν αλλαγές προσώπων. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Πασχαλάκης, Σιόβας και Χατζηδιάκος θα είναι οι δύο στόπερ, με τον Μπακάκη δεξιά και τον Σταφυλίδη να είναι φαβορί για αριστερά.

Η λογική λέει ότι η τριάδα στα χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης, Ζέκα και Μπουχαλάκης, με τον Μπακασέτα από εκεί και πέρα να είναι σίγουρος και τους Μασούρα και Δώνη να έχουν προβάδισμα για την επίθεση σε σχέση με Λημνιό και Κουλούρη.

Από την πλευρά τους οι Βόσνιοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να έχουν την τύχη για την πρόκριση στα χέρια τους, με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι να έχει σχεδόν καταλήξει στους 11 που θα χρησιμοποιήσει.

Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Σέχιτς, Κβρζιτς, Κοβάτσεβιτς, Μπίτσακσιτς, Κολάνινατς, Τσίμιροτ, Πιάνιτς, Σάριτς, Χαΐροβιτς, Γκόγιακ και Χάτζιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ