Χέντερσον: «Απαράδεκτα όσα είπε ο Μπαλάκοφ, να ζητήσει συγγνώμη»

Χέντερσον: «Απαράδεκτα όσα είπε ο Μπαλάκοφ, να ζητήσει συγγνώμη»

Ο Τζόρνταν Χέντρσον, μετά το ματς με τη Βουλγαρία, τόνισε πως οι παίκτες της Αγγλίας αποφάσισαν να μείνουν στο ματς παρά τα ρατσιστικά συνθήματα.

Η Αγγλία επικράτησε με 6-0 της Βουλγαρίας στο «Βασίλ Λέφσκι» για τα προκριματικά του Euro 2020. Ωστόσο, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τη συμπεριφορά των Βούλγαρων οπαδών τόσο με ρατσιστικά συνθήματα, όσο και με ναζιστικούς χαιρετισμούς.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, στις δηλώσει του μετά το ματς τόνισε πως οι παίκτες της Αγγλίας αποφάσισαν να μην αποχωρήσουν στη δεύτερη διακοπή του αγών προς το τέλος του ημιχρόνου αφού «θα πετύχαιναν το στόχο τους οι ρατσιστές κι αφού έμενε λίγος χρόνος αποφασίσαμε να παίξουμε».

Όταν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Βουλγαρίας, Κρασιμίρ Μπαλάκοφ, ότι εξεπλάγην που είδε τον ρέφερι να διακόπτει το ματς ο Χέντερσον «εξερράγη».

«Είναι απαράδεκτο αυτό που είπε. Πρέπει να γίνει κάτι! Να βγει και να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους της ομάδας του και των υπόλοιπων οπαδών. Ερχόταν και με ρωτούσε προκλητικά ποιο ήταν το πρόβλημα και σταματούσε το ματς και του απαντούσα πως ήξερε πολύ καλά τι γινόταν, ήξερε το πρόβλημα».

'England players debated walking off'

"As a team, we decided if we'd left the pitch then they would win."Jordan Henderson says England considered walking off after suffering racist abuse in Bulgaria but says the players were determined to stay on and make a stand in their European qualifier: http://skysports.tv/nB2v5X

Δημοσιεύτηκε από Sky Sports στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ