Στο Αρμενία – Ελλάδα ο διαιτητής που σφύριξε τον Ολυμπιακό στο Μόναχο

Στο Αρμενία – Ελλάδα ο διαιτητής που σφύριξε τον Ολυμπιακό στο Μόναχο

Μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο, ο Πολωνός, Πάβελ Ρατσκόφσκι θα διευθύνει και την αναμέτρηση της Αρμενίας με την Ελλάδα στο Ερεβάν.

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι μετά από μια βδομάδα και το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, θα είναι διαιτητής και στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας στο Ερεβάν κόντρα στην Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Πολωνός διαιτητής ορίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο παιχνίδι της Ελλάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν, πέρα από το ματς του Ολυμπιακού, έχει σφυρίξει ματς ελληνικής ομάδας μια φορά.

Συγκεκριμένα, ο Ρατσκόφσκι ήταν διαιτητής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ στη Σουηδία για τα play off του Europa League το 2017, όπου ο Δικέφαλος του βορρά είχε ηττηθεί με 2-0 και είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό. Παράλληλα ήταν ρέφερι και στο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σκωτία για το Euro U17 πριν από δυο χρόνια, όπου ο Βαγγέλης Παυλίδης είχε σκοράρει και είχε δώσει τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 1-0.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ομπούκοβιτς, Σιέκα, με τέταρτο τον Στεφάνσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ