Ο Βλαχοδήμος ήταν ο μόνος βασικός και στην ήττα από τους Aρμένιους στο ΟΑΚΑ

Ο Βλαχοδήμος ήταν ο μόνος βασικός και στην ήττα από τους Aρμένιους στο ΟΑΚΑ

Ο Τζον Φαν' τ Σιπ προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της Εθνικής από τη στιγμή που ανέλαβε το τιμόνι της. Χαρακτηριστικό ότι ο Οσυσσέας Βλαχοδήμος ήταν ο μόνος που ξεκίνησε βασικός και στην ήττα από τους Αρμένιους στο ΟΑΚΑ.

Στις 11 Ιουνίου η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε 2-3 από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο ματς του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Πέρασαν από τότε 5 μήνες και 4 ημέρες, με τον Τζον Φαν’ τ Σιπ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας και να προχωρά σε πολλές αλλαγές προσώπων.

Το εντυπωσιακό λοιπόν είναι ότι από τους σημερινούς 11 που επέλεξε ο Ολλανδός τεχνικός, μόνο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν βασικός και στο ματς του ΟΑΚΑ, στη σοκαριστική ήττα από την Αρμενία.

Ως αλλαγές σήμερα βέβαια, στο Ερεβάν, μπήκαν και οι Μασούρας, Κουλούρης, που βρίσκονταν επίσης στην βασική ενδεκάδα της 11ης Ιουνίου.

Η σύνθεση της 11ης Ιουνίου: Βλαχοδήμος, Μαυρίας (17’ Κώτσιρας), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κούτρης, Ζέκα, Σάμαρης (75’ Σιώπης), Μασούρας, Φορτούνης, Πέλκας (68’ Κολοβός), Κουλούρης

Η αποψινή σύνθεση: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μπακασέτας (81′ Δώνης), Γαλανόπουλος, Παυλίδης (74′ Κουλούρης), Χατζηδιάκος, Λημνιός, Μάνταλος (67′ Μασούρας), Κουρμπέλης, Γιαννούλης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ