Γιαννούλης: «Μπορούσαμε καλύτερο σκορ, στοχεύουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση»

Γιαννούλης: «Μπορούσαμε καλύτερο σκορ, στοχεύουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ανέφερε πως η Εθνική μας ομάδα θα μπορούσε να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ απ' ότι το 1-0 την Αρμενία, ενώ τόνισε πως δεν αξίζει η Ελλάδα να βρίσκεται εκτός μεγάλων διοργανώσεων για τόσο μεγάλο διάστημα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ανέφερε πως η Εθνική μας ομάδα θα μπορούσε να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ την Αρμενία, καθώς για ένα ακόμη ματς η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σιπ ήταν πολύ καλή.

Στόχος φυσικά, σύμφωνα με τον διεθνή μπακ, είναι η επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις, ενώ τόνισε πως είναι πολλά τα χρόνια που η Εθνική μας είναι έξω από τα μεγάλα ραντεβού.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Γιαννούλης μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Αρμενία:

«Κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση, δείξαμε τις δυνατότητές μας. Για ένα ακόμα ματς ήμασταν πολύ καλοί. Το σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας μας, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 2 ή 3 γκολ. Όσο παρέμενε το 0-1 υπήρχε ένα ρίσκο αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.

Το καλό είναι ότι κερδίζουμε εμπειρίες και ψυχολογία. Στοχεύουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση για να αντιστρέψουμε το κλίμα και αν συνεχίσουμε έτσι θα τα καταφέρουμε. Εχουμε μείνει από μεγάλες διοργανώσεις εκτός για καιρό. Δεν το αξίζουμε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ