«Σφράγισαν» εισιτήριο όλα τα φαβορί (pics)

«Σφράγισαν» εισιτήριο όλα τα φαβορί (pics)

Ξεκαθάρισαν οριστικά τα πράγματα σε τρεις ομίλους, με τις Γερμανία, Ολλανδία να προκρίνονται από τον τρίτο όμιλο. Στον πέμπτο «καθάρισε» η Κροατία, ενώ από τον έβδομο στα τελικά θα βρεθούν Πολωνία και Αυστρία.

Ξεκαθάρισαν οριστικά τα πράγματα σε τρεις ομίλους, με τις Γερμανία, Ολλανδία να προκρίνονται στο Euro από τον τρίτο όμιλο. Στον πέμπτο «καθάρισε» η Κροατία, ενώ από τον έβδομο στα τελικά του θεσμού θα βρεθούν Πολωνία και Αυστρία.

3ος όμιλος

Το ματς στο οποίο στράφηκαν τα βλέμματα ήταν εκείνο της Βορείου Ιρλανδίας με την Ολλανδία, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία, που έβγαλε κερδισμένους τους «Οράνιε».

Με το τελικό 0-0 οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο +3 από την ομάδα του Νησιού και προκρίθηκαν- αγχωτικά- στα τελικά του Euro 2020. O λόγος είναι ότι στο Άμστερνταμ, οι Ολλανδοί είχαν επικρατήσει με 3-1, με το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας να είναι τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το ματς παρά το ότι δεν είχε γκολ, είχε όλα τα άλλα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα στο 30ο λεπτό έχασαν πέναλτι, με τον Στίβεν Ντέιβις να στέλνει απελπιστικά ψηλά τη μπάλα από τα 11 βήματα.

Τόσο οι ΒορειοΙρλανδοί όσο και οι «Οράνιε» είχαν αρκετές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει με ένα μικρό «παράπονο» την ομάδα του Μίχαελ Ο’ Νιλ.

Γερμανία- Λευκορωσία 4-0

Στο άλλο παιχνίδι τα «πάντσερ» παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά αυτό δεν επηρέασε την απόδοσή τους, φτάνοντας στο τελικό 4-0 και την πανηγυρική πρόκριση.

Το σκορ άνοιξε ο Γκίντερ στο 41′, το 2-0 διαμόρφωσε ο Γκορέτσκα, ο Κρόος το 3-0 και το τελικό 4-0 έγραψε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

5ος όμιλος

Η Κροατία αν και αγχώθηκε για ένα ημίχρονο, ανέτρεψε τα δεδομένα και με το τελικό 3-1, προκρίθηκε και μαθηματικά στα τελικά του Euro.

Οι Σλοβάκοι είχαν κάποιες ελπίδες για την πρόκριση, που έγιναν περισσότερες, όταν άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό με τον Μποζένικ. Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή.

Ο Βλάσιτς ισοφάρισε στο 56′, ο Πέτκοβιτς έκανε το 2-1 τέσσερα λεπτά αργότερα, ενώ ο Πέρισιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

7ος όμιλος

Η Πολωνία είχε εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά πέτυχε ακόμα μία νίκη. Θύμα της το Ισραήλ του οποίου επιβλήθηκε με 2-1. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους, στην ενδεκάδα των οποίων δεν ξεκίνησε ο Λεβαντόφσκι, άνοιξε ο Κριχόβιακ στο 4′.

Το 0-2 διαμόρφωσε ο Πιόντεκ, ενώ οι Ισραηλινοί μείωσαν με τον Νταμπούρ στο 88′.

Η Αυστρία νίκησε 2-1 την Βόρεια Μακεδονία και προκρίθηκε μαθηματικά στα τελικά. Ο Αλάμπα άνοιξε το δρόμο προς τον θρίαμβο στο 7ο λεπτό, με τον Λάινερ να υπογράφει την πρόκριση. Η μείωση του σκορ από τον Στογιανόφσκι δεν ήταν αρκετή, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ