Οι Φινλανδοί αποθέωσαν τον «Εθνικάρα»!

Οι Φινλανδοί αποθέωσαν τον «Εθνικάρα»!

Ο «Εθνικάρας» δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει υπέρ της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Φινλανδία και τα ΜΜΕ στη σκανδιναβική χώρα αποθέωσαν τον Γιάννη Ματζουράνη.

Οι φωνές του γνωστού «Εθνικάρα», Γιάννη Ματζουράνη εντυπωσίασαν ακόμα και τους Φινλανδούς με τον Τύπο της χώρας να κάνει ειδική αναφορά στον γνωστό φίλαθλο της Εθνικής.

Ο «Εθνικάρας» δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει και να στηρίζει με τον δικό του τρόπο την Εθνική ομάδα στο χθεσινό ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Φινλανδία, με τα ΜΜΕ στη σκανδιναβική χώρα να αποθεώνουν τον Έλληνα φίλαθλο.

Μάλιστα ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου που είχε έρθει από τη Φινλανδία ζήτησε να κατέβει σε ζωντανή μετάδοση ο Εθνικάρας για να του μιλήσει, ενώ στη σκανδιναβική χώρα αποθεώθηκε σε σχετικά ρεπορτάζ.

«Ακούσατε την τρομερή κραυγή κατά την διάρκεια του ματς; Η φασαρία από την μετάδοση προήλθε από έναν γνωστό Έλληνα οπαδό. Ο τηλεσχολιαστής του αγώνα αναφέρθηκε στις κραυγές ενός οπαδού που προσπαθούσε να ενθαρρύνει την εθνική Ελλάδας με την φωνή του να θυμίζει όπερα. Πρόκειται για τον Γιάννη Ματζουράνη, ο οποίος είναι cult φιγούρα στην Ελλάδα και είναι γνωστός ως «Εθνικάρας» ανέφερε σχετικό δημοσίευμα.

Δείτε βίντεο από την παρουσία του Γιάννη Ματζουράνη:

https://twitter.com/ViasatUrheilu/status/1196533195149328384

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ