Ο Μπάγεβιτς κάλεσε τον Σαμπανάτζοβιτς στη Βοσνία (pic)

Ο Μπάγεβιτς κάλεσε τον Σαμπανάτζοβιτς στη Βοσνία (pic)

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς κλήθηκε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Εθνική Βοσνίας για το παιχνίδι με τη Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας για τον αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία στη Ζένιτσα στις 26 Μαρτίου -και αν χρειαστεί και στον επόμενο αγώνα στις 31 Μαρτίου- κλήθηκε ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς από τον προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο χαφ της Ένωσης, καλείται για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα της χώρας του αξιοποιώντας ουσιαστικά τις καλές εμφανίσεις του με την φανέλα της ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες.

Στην αποστολή με τους «εκλεκτούς» του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Όγκνιεν Βράνιες, καθώς ο αμυντικός της ΑΕΚ αρνήθηκε την κλήση απ’ τον πρώην προπονητή και τεχνικό διευθυντή της Ένωσης.

«Στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας για τον αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία στη Ζένιτσα στις 26 Μαρτίου (και αν χρειαστεί και στον επόμενο αγώνα στις 31 Μαρτίου) κλήθηκε ο Anel Sabanadzovic από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας της χώρας, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σαμπανάτζοβιτς καλείται να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας στις 23 Μαρτίου», αναφέρει η Ένωση.

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σέχιτς, Μπούριτς, Κιοσέβσκι, Μπέγκοβιτς.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Μπίτσακτσιτς, Μιχόγεβιτς, Τοντόροβιτς, Νάστιτς, Τσίβιτς, Κβρζιτς, Σανίτσανιν, Τσίπετιτς.

ΜΕΣΟΙ: Πιάνιτς, Μπέσιτς, Τσίμιροτ, Ντούλιεβιτς, Γκόγιακ, Μιλόσεβιτς, Ραχμάνοβιτς, Σαμπανάτζοβιτς.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τζέκο, Βίστσα, Χόντζιτς, Πρέβλιακ, Μέναλο, Στεβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ