Τουρκία σε UEFA: «Δώστε μας το EURO, δεν έχουμε κορωνοϊό»

Τουρκία σε UEFA: «Δώστε μας το EURO, δεν έχουμε κορωνοϊό»

Η Τουρκία δεν έχει πολλά κρούσματα κορωνοϊού και σύμφωνα με δημοσίευμα της "As" πρότεινε στην UEFA να αναλάβει εκείνη τη διοργάνωση του EURO.

Το EURO του 2020, που είναι προγραμματισμένο να γίνει σε πολλές πόλεις της Ευρώπης τον ερχόμενο Ιούνιο, βρίσκεται στον… αέρα, καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει βάλει στοπ στα πρωταθλήματα και οι ημερομηνίες πιέζουν.

Οι δύο σκέψεις που υπάρχουν στην UEFA αυτή τη στιγμή είναι η μεταφορά του EURO είτε τον Δεκέμβριο, είτε το καλοκαίρι του 2021, ενώ ένα ακόμα σενάριο εμφανίστηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την ισπανική «AS», η Τουρκία θέλει να… εκμεταλλευτεί το γεγονός πως δεν έχει πολλά κρούσματα κορωνοϊού και πρότεινε στην UEFA να αναλάβει εκείνη τη διοργάνωση του EURO, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά, αφού ο ιός δεν έχει εξαπλωθεί στη γειτονική χώρα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο να πραγματοποιηθεί. Κι όπως αναφέρει η As, μπορεί ο Τσέφεριν να διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με τον Ερντογάν, αλλά δεν πρόκειται το EURO να πραγματοποιηθεί εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ