Οι Ομοσπονδίες θα ζητήσουν από την UEFA την αναβολή του Euro

Οι Ομοσπονδίες θα ζητήσουν από την UEFA την αναβολή του Euro

Ο κορωνοϊός έχει «γονατίσει» τις ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι περισσότερες ομοσπονδίες θεωρούν πως η λύση είναι η αναβολή του Euro 2020, κάτι που θα ζητήσουν από την UEFA.

Ενωμένες πρόκειται να εμφανιστούν αύριο ομοσπονδίες και ευρωπαϊκές λίγκες στην τηλεδιάσκεψη με την UEFA για την τύχη του Euro 2020, ζητώντας την μετάθεσή του για τον Ιούνιο του 2021, όπως αναφέρει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Ο κορωνοϊός έχει «γονατίσει» τις ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι περισσότερες ομοσπονδίες θεωρούν πως η λύση είναι η αναβολή του Euro 2020.

«Όλοι ή σχεδόν όλοι ενάντια στο Euro 2020. Χθες, ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας (Γκαμπριέλε) Γκραβίνα, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό οι λίγκες, οι ομοσπονδίες, οι σύλλογοι και οι φορείς να εμφανιστούν συμπαγείς στην αυριανή τηλεδιάσκεψη με την UEFA και να προτείνουν μετάθεση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τον Ιούνιο του 2021, ή στο τέλος του 2020, σενάριο που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες», αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας πως έτσι θα υπάρξει χρόνος για την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ