Μιχαηλίδης: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

Μιχαηλίδης: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

Για τον επικείμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League μίλησε ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Φέγενορντ στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League.

Mετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Γιάννης Μιχαηλίδης σχολίασε την εικόνα των «ασπρόμαυρων, ενώ αναφέρθηκε και στον προσεχή αντίπαλο του Δικεφάλου στην τρίτη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα που πήρανε απέναντι στην Φέγενορντ και για τον αν η εικόνα της ομάδας: «Είναι περίοδος προετοιμασίας, εννοείται ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μας ζητάει ο προπονητής μας. Κάθε ματς βάζουμε και περισσότερα, για να φτάσουμε το 100% και να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για την βελτίωση που έχει δείξει η ομάδα τα τελευταία παιχνίδια : «Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά ακόμα και στις λεπτομέρειες και θα είμαστε έτοιμοι σίγουρα 100% για τον πρώτο επίσημο αγώνα».

Για την αλλαγή της τετράδας στην άμυνα και πως του φαίνεται: «Η αλήθεια είναι πως με την τριάδα πίσω είσαι πιο ασφαλής, δουλέψαμε πάρα πολύ όμως στην προετοιμασία σε αυτό το κομμάτι. Ξέρω τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο».

Για τα θετικά σχόλια του Λουτσέσκου για τον ίδιο: «Δουλεύω καθημερινά και προσπαθώ να βελτιωθώ. Τον ευχαριστώ για ότι θετικό έχει πει για εμένα και δουλεύω στα αρνητικά μου κομμάτια».

Για το επίπεδο στις ακαδημίες και την άνοδο στην αντρική ομάδα: «Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολη η προσαρμογή από την Κ19 στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω είναι καλό για τους παίκτες να υπάρχει ένα πρo-σταδιο πριν την ομάδα και πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα βοηθήσει πολύ τους μικρούς».

Για Τζόλη-Κούτσια: «Τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά και συγχαρητήρια Κοιτάμε τον εαυτό μας, να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε το 100%. Να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».

Για την προτίμηση ανάμεσα σε Ντούντελανζ ή Μποχέμιανς, για τον γ’ προκριματικό του Europa Conference League: «Κοιτάμε τον εαυτό μας και να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι στο πρώτο παιχνίδι, να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε το 100%. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Να είμαστε έτοιμοι συγκεντρωμένοι και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας: «Δεν μπορώ να πω σε ποσοστό, αλλά κάθε παιχνίδι και προπόνηση είμαστε καλύτεροι γιατί είμαστε πιο κοντά στον στόχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ