Στοΐλοφ: «Σοβαρός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, αλλά μπορούμε»

Στοΐλοφ: «Σοβαρός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, αλλά μπορούμε»

Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοίλοφ, μίλησε για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ τον οποίο χαρακτήρισε δυνατή ομάδα, αλλά θεωρεί ότι η δική του ομάδα έχει ελπίδες.

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο, μίλησε ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοίλοφ, υπογραμμίζοντας ότι ο Δικέφαλος είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Μεταξύ άλλων είπε ο Στοΐλοφ:

«Σε αυτή τη φάση νομίζω ότι οι Ίβελιν Πόποφ, Άντε Μπλάζεβιτς και Ρονάλντο θα είναι οι καλοκαιρινές μεταγραφές της Λέφσκι. Αν φύγει κάποιος, τότε θα κινηθούμε για ενίσχυση. Νομίζω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές».

Για τον Ρονάλντο και την επιθετική γραμμή της Λέφσκι:

«Πρόκειται για έναν επιθετικό, αλλά όχι για ένα κλασικό «9αρι». Σε αυτή τη φάση δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε πρόβλημα σ την επίθεση, αφού πέρσι ήμασταν αρκετά καλή. Έχουμε τους Μπάρι, Πέτκοφ, Ποπόφ και Στεφάνοφ που μπορούν να αγωνιστούν στην κορυφή της επίθεσης. Θέλουμε να έχουμε με δυναμική και ευκίνητη τριάδα.

Όσο για τον Ρονάλντο θα μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε τον Δεκέμβριο ως ελεύθερο. Το κόστος για έναν τόσο υποσχόμενο ποδοσφαιριστή δεν ήταν υψηλό και ένας χορηγός ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος του».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός αντίπαλος. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια είχε η Λέφσκι να κληρωθεί με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο στην αρχή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά έχουμε μια ομάδα που μπορεί να τον κοντράρει. Αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το φιλικό με τη Σεμπτέβρι:

«Ο αγώνας αυτός μας έδειξε ότι είχαμε επιπόλαια αντιμετώπιση στο αμυντικό μας παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να λύσω αυτό το πρόβλημα σύντομα, γιατί δεν συμβιβάζομαι όταν μιλάμε για τη Λέφσκι. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι οι υποχρεώσεις τους είναι ακόμα μεγαλύτερες από πριν.

Προσωπικά πιστεύω ότι η Λέφσκι πρέπει να παίζει καλύτερα. Χωρίς θέληση και φιλοδοξία δεν πετυχαίνεις στο ποδόσφαιρο. Είτε πετυχαίνουμε όλους τους στόχους μας, είτε όχι, πρέπει να τοποθετούμε πάντα τον πήχη ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ