Σαΐς : «Μας… έσωσε ο Πατρίσιο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Σαΐς : «Μας… έσωσε ο Πατρίσιο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο αμυντικός της Γουλβς, Ρομέν Σαΐς στάθηκε στην εμφάνιση του Ρούι Πατρίσιο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στην εμφάνιση και τις επεμβάσεις του Ρούι Πατρίσιο, απέδωσε την πρόκριση της Γουλβς, ο αμυντικός της ομάδας, Ρομέν Σαΐς.

Οι «Λύκοι» επικράτησαν με 1-0 (μετά και την εγκληματική διαιτησία του Σιμόν Μαρτσίνιακ) του Ολυμπιακού και προκρίθηκαν στο Final 8 του Europa League, εκεί που θα αντιμετωπίσουν την Σεβίλλη.

Ο Μαροκινός αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τερματοφύλακα των «Λύκων», Ρούι Πατρίσιο και στάθηκε στις αποκρούσεις που έκανε στις ευκαιρίες των Τσιμίκα και Χασάν. Ο  Σαΐς τόνισε πως ο Πορτογάλος γκολκίπερ τους… έσωσε: «Όλοι γνωρίζουμε τις αρετές του Ρουί Πατρίσιο. Είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας. Μας έσωσε με τις δύο καταπληκτικές αποκρούσεις του». 

«Για έναν αμυντικό όπως είμαι εγώ, είναι σημαντικό να τελειώνεις το ματς χωρίς να δεχθείς γκολ» πρόσθεσε ο 30χρονος αρχηγός της εθνικής ομάδας του Μαρόκου.

Όσον αφορά τον αγώνα με την Σεβίλλη, στον προημιτελικό του Europa League επισήμανε πως «θα είναι δύσκολο για εμάς, αφού η Σεβίλλη τα πηγαίνει πολύ καλά στο Europa League τα τελευταία χρόνια. Και εμείς, όμως, έχουμε καλή ομάδα, πολλή ποιότητα, χαρακτήρα και εμπειρία. Είμαστε στα προημιτελικά γιατί το αξίζουμε. Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε, όλα μπορούν να συμβούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ