Μοντολίβο: «Λυπάμαι για το πρώτο μας ημίχρονο»

Μοντολίβο: «Λυπάμαι για το πρώτο μας ημίχρονο»

Ο Ρικάρντο Μοντολίβο μίλησε για την ισοπαλία της Μίλαν με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Μοντολίβο αγωνίστηκε βασικός για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό με τη Μίλαν και σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των «ροσονέρι» είπε πως είναι ικανοποιημένος που έπαιξε μετά απο καιρό.

Επίσης, στάθηκε στο κακό πρώτο μέρος της Μίλαν, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν είχε αποφασιστικότητα καιαγωνίστηκε φοβισμένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μοντολίβο:

«Μετά από καιρό που ήμουν εκτός δράσης δεν είχα εμπιστοσύνη αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος την δεδομένη στιγμή.

«Λυπάμαι για το πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν στα συνηθισμένα μας επίπεδα. Μας έλειψε ο χαρακτήρας και παλεύαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος και δικαιούμασταν ένα γκολ, αλλά πρέπει να κάνουμε πολλά.

Όσον αφορά το να αγωνιζόμαστε χωρίς φόβο, δεν το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, γεγονός που έκανε ευκολότερα τα δεδομένα για την ΑΕΚ.

Δεν είχαμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε ακόμα και με ‘άσχημο’ τρόπο. Δεν γίνεται να κερδίζουμε πάντα παίζοντας καλύτερα, χρειάζεται να παίρνουμε νίκες ακόμα και με τύχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ