Ολυμπιακός: Για το διπλό και την ελπίδα…

Ολυμπιακός: Για το διπλό και την ελπίδα…

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ (22:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, θέλοντας ένα καλό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό για τη συνέχεια στην Ευρώπη.

Η ευκαιρία του Ολυμπιακού είναι απόψε. Οι Ερυθρόλευκοι πλέον δεν έχουν πολλά περιθώρια. Χρειάζονται αποτέλεσμα στη Γερμανία και πρέπει να το πάρουν.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (22:00) στην έδρα της φοβερής και τρομερής Φράιμπουργκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, έχοντας ως μοναδικό στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. Φυσικά και το καλύτερο για την ομάδα του Μίτσελ θα ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί που ίσως να του έκαναν και ολοκληρωτικά τη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Νετς 110-99: Γιάννη σταμάτα, δεν έχει πλέον πλάκα – Διέλυσε τους Νετς με 43αρα ο Greek Freak

Ωστόσο η διαφορά των δύο βαθμών με τη Ναντ που υποδέχεται την Καραμπάγκ στη Γαλλία δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους Πειραιώτες οι οποίοι απόψε πρέπει να ψάξουν τη νίκη στην πιο δύσκολη δοκιμασία αυτής της φάσης των ομίλων του Europa League, ώστε να έχουν ελπίδες για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και στο Europa Conference League.

«Οποιος με γνωρίζει σαν προπονητή και όποιος έχει παρακολουθήσει τους αγώνες μου θα ξέρει ότι είμαι ένας προπονητής που παίζω πάντα για τη νίκη. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Η Φράιμπουργκ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές στιγμές που οι στατιστικές πάνε… περίπατο. Είμαστε πολύ πιο σίγουροι, πολύ πιο ενωμένοι από το πρώτο παιχνίδι. Πιο βελτιωμένοι σε πολλούς τομείς.

Δεν θέλω να πω ότι γι’ αυτό ευθύνεται ο προηγούμενος προπονητής. Η ομάδα, όμως, παίζει καλύτερα, όπως τόνισε και ο Αλέξανδρος. Με μεγαλύτερη σιγουριά και με καλύτερη επικοινωνία. Εχουμε και εμείς τα όπλα μας, τα οποία θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε αύριο», ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για το ματς (έχει σύσπαση στον μηριαίο) μένοντας έτσι στην Ελλάδα, ενώ εκτός αποστολής είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Από εκεί και πέρα, στις επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού δεν είναι ούτε ο Παπέ Αμπού Σισέ, αλλά ούτε και ο Σίμε Βρσάλικο και Μαρσέλο που δεν πρόλαβαν να είναι έτοιμοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ