Αλλα κόλπα στο Ρέντη από τον Πέδρο Μαρτίνς!

Αλλα κόλπα στο Ρέντη από τον Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος έδειξε σε βίντεο έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές της Λουκέρνης σε γκολκίπερ, αμυντικούς και μέσους, ώστε να γνωρίζουν τους αντιπάλους τους!

Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο δουλειάς και τις δικές του συνήθειες. Το κατά πόσο ο Πέδρο Μαρτίνς θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του με τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός κάνει καλή δουλειά στους Ερυθρόλευκους, είναι γνώστης του αντικειμένου, δείχνει να ξέρει τι θέλει, ενώ και με τη συνολική συμπεριφορά έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μαρτίνς έχει βάλει μια σειρά από νέες συνήθειες στην καθημερινότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Και μία εξ αυτών αφορά στον τρόπο με τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι θα προετοιμάζονται εφεξής για αντιπάλους που δεν γνωρίζουν καλά.

Συγκεκριμένα, ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Λουκέρνη, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ο Πορτογάλος τεχνικός μάζεψε τους τερματοφύλακες, τους αμυντικούς και τους κεντρικούς χαφ του Ολυμπιακού στην αίθουσα προβολών των εγκαταστάσεων του Ρέντη και τους έδειξε βίντεο. Όχι κάποιο συνηθισμένο βίντεο. Αλλά φάσεις και λεπτομέρειες για τον τρόπο που αγωνίζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής της (άγνωστης στους περισσότερους) Λουκέρνης. Ενώ θα κάνει το ίδιο και με τους επιθετικούς, ώστε να μελετήσουν τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα των Ελβετών και πώς να τους αντιμετωπίσουν!

Ο Μαρτίνς θέλει με αυτόν τον τρόπο να μάθουν οι παίκτες του τους προσωπικούς τους αντιπάλους. Να δουν από πρώτο χέρι πώς παίζουν, πώς κινούνται στο γήπεδο, πώς τρέχουν, πώς υποδέχονται την μπάλα, πώς ντριμπλάρουν, πώς μαρκάρουν, πώς σουτάρουν. Τα πάντα. Ώστε να γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν σε προσωπικό επίπεδο και να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

Στόχος του προπονητή του Ολυμπιακού είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για τα νοκ άουτ παιχνίδια με τους Ελβετούς και όπως εξήγησε στους παίκτες του, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν ποιους έχουν να αντιμετωπίσουν. Καθώς κανείς δεν θέλει να βρεθεί προ… δυσάρεστων εκπλήξεων. Ειδικά σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, σε αντίθεση με την αντίπαλό του, που έχει ήδη δώσει τρία επίσημα ματς!

Φυσικά η ανά παίκτη ανάλυση της Λουκέρνης είναι διαφορετικό κομμάτι από την τακτική ανάλυση του ελβετικού συλλόγου. Ηδη ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του μελετούν και τη χθεσινή νίκη των αντιπάλων τους επί της Λουγκάνο, η οποία ήταν ιδιαιτέρως… ενδεικτική του τι έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Διότι η Λουγκάνο μπορεί να ηττήθηκε με 4-2, αλλά είχε σχεδόν διπλάσια κατοχή (39%-61%) και την… πάτησε στις αντεπιθέσεις. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υποστεί και ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ