Κάνιας : «Κόλαση το Καραϊσκάκης»

Κάνιας : «Κόλαση το Καραϊσκάκης»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας, μίλησε σε Ισπανική ιστοσελίδα για την αναμέτρηση της Μπέτις με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Ισπανική ιστοσελίδα «ABC de Sevilla», μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ρεάλ Μπέτις. Ο ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» παραδέχτηκε ότι θα ήθελε η Ισπανική ομάδα να κερδίσει την αναμέτρηση, ενώ τόνισε ότι η ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι εντυπωσιακή, μια πραγματική «κόλαση». Αναλυτικά ο 31χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο καλός, είχε προβλήματα. Φέτος, φαίνεται πως όλα άλλαξαν, καθώς ενισχύθηκαν πολύ καλά. Πάντα ήταν δυνατή ομάδα στην Ελλάδα και προφανώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι εκπληκτικό, καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση και ο κόσμος ζει για το ποδόσφαιρο και σίγουρα η Μπέτις δεν θα έχει ένα εύκολο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολα, αλλά η Μπέτις έχει τις μονάδες για να πληγώσει τον Ολυμπιακό. Είχα την ευκαιρία να παίξω σε ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, όπου είχε δημιουργηθεί μία… κόλαση από τους πυρσούς. Αυτό είναι μία δύσκολη και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του».

Εν συνεχεία είπε:«Θα ήθελα να νικήσει η Μπέτις. Θα ήταν καλό για την ομάδα γιατί ύστερα από χρόνια συμμετέχει στην Ευρώπη και αν ξεκινήσει με τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα όπως του Ολυμπιακού, θα ήταν μεγάλο επίτευγμα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές προσδοκίες από την Μπέτις για τη φετινή σεζόν. Για μένα, θα ήταν διπλή χαρά, καθώς από τη μία θα νικήσει η Μπέτις και από την άλλη θα χάσει ο Ολυμπιακός».

Ενώ αναλύοντας τον Ολυμπιακό είπε: «Απ’ όσο έχω δει, είναι μία ομάδα που στο κέντρο έχει γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες. Και γι’ αυτό στην Ελλάδα είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες. Όταν κλέβουν την μπάλα, έχουν γρήγορο επιθετικό τρανζίσιον και γενικά όταν χάνεις την μπάλα σε βάζουν σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτή, νομίζω ότι είναι η δύναμη του Ολυμπιακού. Αν ρισκάρεις στην έδρα του θα σου δημιουργήσει προβλήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ