Πρόεδρος Μπέτις: «Βήμα πρόκρισης αν κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη»

Πρόεδρος Μπέτις: «Βήμα πρόκρισης αν κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη»

Ο Ανχελ Χάρο μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες και τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης αν φύγει με το διπλό από το Φάληρο.

Η Μπέτις επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από τέσσερα χρόνια, με τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Ανχελ Χάρο, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ελλάδα, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι αν οι Ανδαλουσιάνοι καταφέρουν να φύγουν με τη νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης», τότε θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την επιστροφή της Μπέτις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 4 χρόνια: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Ευρώπη, κάτι που δείχνει την ωρίμανση του συλλόγου μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός, δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό».

Για τους στόχους της ισπανικής ομάδας στο Europa League: «Προχωράμε κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι, έτσι φτάσαμε ως εδώ, κι έτσι, με ταπεινότητα, θα συνεχίσουμε. Αν ξεχάσουμε πως φτάσαμε εδώ τότε σίγουρα θα αποτύχουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε τότε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Γενικά δουλεύουμε σκληρά και προφανώς ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα αυτά τα παιχνίδια».

Για το τι σημαίνει η επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί αντιπροσωπεύει την άνοδο του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Αυτή την εποχή, είτε καταφέρνεις και παίζεις στην Ευρώπη, είτε όχι, οπότε προφανώς είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας».

Για την «καυτή» ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη: «Πολλοί παίκτες μας έχουν εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, είτε στην Ευρώπη είτε σε άλλα πρωταθλήματα και ξέρουν ότι σε τέτοια γήπεδα πρέπει να παίξεις με προσωπικότητα. Ξέρουν από πριν τι θα αντιμετωπίσουν όσον αφορά στην ατμόσφαιρα οπότε δεν μας ανησυχεί. Νομίζω μάλιστα ότι θα το απολαύσουν».

Για την έλλειψη ευρωπαϊκής εμπειρίας : «Μπορεί η ομάδα μας να έχει λίγα χρόνια να παίξει στην Ευρώπη όμως οι παίκτες μας γνωρίζουν από αυτές τις καταστάσεις, δεν ανησυχώ καθόλου για αυτό».

Για το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μπέτις: «Ναι, δεν σκοράρουμε αρκετά, όμως έχουμε μια ομάδα από την οποία μπορεί να σκοράρει ο οποιοσδήποτε. Έχουμε χάσει σίγουρα κάποιες ευκαιρίες, όμως είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε στα επόμενα ματς».

Για την παρουσία των φιλάθλων της ισπανικής ομάδας σε Καραϊσκάκη και Σαν Σίρο: «Θα έχουμε μαζί μας περίπου 1000 οπαδούς και θα ακούγονται σαν 10.000 γιατί έτσι είναι ο κόσμος μας. Σίγουρα το παιχνίδι στο Μιλάνο είναι πιο ελκυστικό, όμως μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ