Ντουντελάνζ – Μίλαν 0-1

Ντουντελάνζ – Μίλαν 0-1

Η ομάδα του Λουξεμβούργου άντεξε για 59 ολόκληρα λεπτά απέναντι στην φημισμένη Μίλαν, ωστόσο ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν λύτρωσε τους ροσονέρι με σουτ, σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ένα λεπτό προτού συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού.

Η Μίλαν τα βρήκε δύσκολα στο Λουξεμβούργο απέναντι στην πρωτάρα Ντουντελάνζ, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου στον οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης άνοιξε στο 59ο λεπτό ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν με σουτ, μετά από πάσα του Καστιγέχο, ένα γκολ που είχε και δόση τύχης.

Πάντως οι γηπεδούχοι, που παίρνουν μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα έχουν να λένε ότι για περίπου μία ώρα κράτησαν ανέπαφη την εστία τους απέναντι στους ροσονέρι, κατόχους επτά τροπαίων Champions League.

Η Ντουντελάνζ απέδειξε οτι δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος για κανέναν στον όμιλο καταφέρνοντας να «κοιτάξει στα μάτια» την μεγάλη αντίπαλό της. Μάλιστα οι γηπεδούχοι  είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Η μία στο 32′ με το βολέ του Τουρπέλ που πέρασε ψηλά άουτ,  και λίγο αργότερα στο 36’με τον Στολζ. Αντιθέτως η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έδειξε ότι παραμένει εκτός φόρμας, αντιμετωπίζοντας αρκετές δυσκολίες.

Πάντως έστω και έτσι η Μίλαν έγινε αφεντικό του ομίλου μετά την 1η αγωνιστική, έχοντας 3 βαθμούς, καθώς στο Καραϊσκάκη, Ολυμπιακός και Μπέτις έμειναν στο 0-0.

Ντουντελάνζ (Ντίνο Τοπμέλερ): Φρίζινγκ, Σνελ, Πρεμπέ, Μαλζέ (84′ Γιορντάνοβ), Ελ Χριτί (80′ Μελισέ), Κρούσκα, Στέλβιο (75′ Στουμπφ), Κουτουριέ, Σινάνι, Τουρπέλ.
Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Αμπάτε, Καλντάρα, Ρομανιόλι, Λασάλτ, Μπακαγιόκο, Χοσέ Μάουρι (80′ Τσαλχάνογλου), Μπερτολάτσι (70′ Κεσί), Καστιγιέχο, Μπορίνι (88′ Χαλίλοβιτς), Ιγουαΐν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ