Ολυμπιακός: «Ευχαριστούμε για τη στήριξη, ραντεβού τη Δευτέρα» (pic)

Ολυμπιακός: «Ευχαριστούμε για τη στήριξη, ραντεβού τη Δευτέρα» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για την παρουσία τους στο παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ και απηύθυνε κάλεσμα ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε της Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο με 2-0 για την 3η αγωνιστική του Europa League και γέμισε με χαρά τους 1.500 φίλους του που βρέθηκαν στο «Ζοσί Μπαρτέλ». Οι οπαδοί των Πειραιωτών έδωσαν βροντερό «παρών» στο γήπεδο της Ντουντελάνζ και στήριξαν έμπρακτα τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς. Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί φώναξαν για την αγαπημένη τους ομάδα και τη βοήθησαν να φτάσει στο τρίποντο της νίκης.

Το απόγευμα της Παρασκευής η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για τη στήριξή τους και απηύθυνε κάλεσμα ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. «Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας χθες το βράδυ, ραντεβού τη Δευτέρα στο «κάστρο» μας!», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα των Πειραιωτών.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ