Μαρτίνς: «Εχουμε πιθανότητες πρόκρισης, πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Μαρτίνς: «Εχουμε πιθανότητες πρόκρισης, πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το 2-2 με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι στο πρώτο μέρος η ομάδα του ήταν καλύτερη και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ποντένσε να κάνει το 3-1, αλλά στο δεύτερο μέρος οπισθοχώρησε και έδωσε την ευκαιρία στους Ουκρανούς να ισοφαρίσουν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ για την Σούπερ Λίγκα, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη. «Το ματς της Κυριακής δεν έχει σημασία το πως θα παιχθεί. Πρέπει να το κερδίσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Συνέντευξη Τύπου:

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός: «Καλησπέρα. Είναι ξεκάθαρα πως μείναμε πίσω στο 2ο μέρος για να κρατήσουμε το 2-1. Ήταν λάθος και έπρεπε να παίζαμε πιο μπροστά. Το α’ μέρος δείξαμε πιο καλή εικόνα. Είχαμε και την χαμένη φάση του Ποντένσε που μπορούσε να γίνει το 3-1. Εχουμε πιθανότητες, καθώς υπάρχει ένα ακόμα 90λεπτο.

Για τα προβλήματα των Ομάρ και Φορτούνη και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικάει. Το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ θα πρέπει να το κερδίσουμε διότι παίζουμε στην έδρα μας. Δεν έχει σημασία το ποιος μπορεί να λείπει. Είμαστε σίγουροι πως η οποιαδήποτε απουσία δεν επηρεάζει καθώς έχουμε παίκτες με ποιότητα. Το ματς της Κυριακής δεν έχει σημασία το πως θα παιχθεί. Πρέπει να το κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί πέντε γκολ σε δύο σημαντικά ματς: «Πρέπει γενικά να δουλέψουμε. Είναι αλήθεια και μας ανησυχεί. Πρέπει να αλλάξει άμεσα. Επηρεάζει την ομάδα και τους παίκτες μας. Σίγουρα έχει γίνει σε φάσεις απροσεξίας και έλλειψης συγκέντρωσης. Να είμαστε πολύ πιο σωστοί αμυντικά εάν θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ