@*#@#!@!

@*#@#!@!

Είναι από τις φορές που δεν μπορείς να πεις τίποτα, όσο και αν μας πονά…

Συγγνώμη που θα το γράψω ωμά και… αλά Στέφανος Χίος, ωστόσο δεν μου βγαίνει διαφορετικά: «Γ@μώ την ατυχία μας, γ@μώ»! Ο Ολυμπιακός έχει την Πέμπτη το βράδυ, μία ακόμη μεγάλη πρόκληση. Υποδέχεται τους Γουλβς και υπό κανονικές συνθήκες θα έπαιζε με… 12 παίκτες, όπως συμβαίνει πάντα στα εντός έδρας ματς.

Τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί και ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, γνώριζαν ότι ο κόσμος θα τους βοηθούσε να φτάσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία. Όλα αυτά θα ίσχυαν, εάν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός. Δυστυχώς, μπήκε στη ζωή μας και το άσχημο είναι, ότι δεν ξέρουμε, πότε και αν θα εξαφανιστεί…

Είναι από τις φορές που δεν μπορείς να πεις τίποτα. Όσο κι αν μας πονά, όσο και αν ο κόσμος στεναχωριέται που δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Ακούγεται κλισέ, αλλά δυστυχώς, έτσι έχουν τα πράγματα. Με αυτά τα θέματα δεν παίζουν και το ματς με τους Γουλβς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Κρίμα και άδικο, αλλά είναι απόφαση που οφείλουμε να την σεβαστούμε, όσο και αν δεν μας αρέσει.

Κι επειδή τα πράγματα χειροτερεύουν, ουδείς γνωρίζει τί θα δούμε στη συνέχεια. Σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στα αθλητικά. Εμείς εδώ, θα ασχοληθούμε με το δεύτερο κομμάτι. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Όπως την… πάτησαν οι Άγγλοι εκδρομείς, τό ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους φίλους του Ολυμπιακού, που έχουν προμηθευτεί, ένα από τα 1.500 εισιτήρια της ρεβάνς.

Μπορεί και το ματς στην Αγγλία να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ακόμα και χωρίς δημοσιογράφους. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, δεν ξέρει εάν θα παίξε με την Αρμάνι, στην περιοχή που έχει χτυπηθεί αλύπητα από τον ιό. Κάθε λίγο και λιγάκι, ανεβαίνουν ειδήσεις, για ματς που θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο, για άλλα που έχουν αναβληθεί. Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται και για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους, μπροστά στην ανθρώπινη ζωή, τίποτα δεν έχει σημασία.

Οι «ερυθρόλευκοι», παρά το γεγονός, ότι θα αγωνιστούν σε άδειο γήπεδο, είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα. Ο Μαρτίνς θα πρέπει να προετοιμάσει και ψυχολογικά τους παίκτες του, για να μπορέσουν να κερδίσουν τους Άγγλους. Γιατί, νίκη με οποιοδήποτε σκορ, θα δώσει στον Ολυμπιακό, σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θα τα πούμε, στην επόμενη επικοινωνία μας.

Υ.Γ. Από αυτή τη γωνιά θα αποχαιρετήσω και εγώ τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Έναν Πειραιώτη, που για περισσότερο από μισό αιώνα υπηρέτησε από διάφορα πόστα τον Ολυμπιακό, με σημαντικότερα φυσικά τον ρόλο του προέδρου στον ερασιτέχνη. Συλλυπητήρια στους οικείους. Εείναι σίγουρο ότι ο κόσμος του Θρύλου, δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ