Mάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 1-0: «Καθάρισε» ο Άκε για τους «πολίτες» και έδωσε και την πρόκριση

Mάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 1-0: «Καθάρισε» ο Άκε για τους «πολίτες» και έδωσε και την πρόκριση

Ένα γκολ του Νέιθαν Άκε στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετό για τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατήσει με σκορ 1-0 της Άρσεναλ και να πάρει την πρόκριση για τον 5ο γύρο του FA Cup.

Τα «βαριά χαρτιά» της Μάντσεστερ Σίτι… σίγησαν στο μεγάλο ντέρμπι της φάσης των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, κόντρα στην Άρσεναλ.

Όμως τη λύση για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε ένας… στόπερ, ο Νέιθαν Ακέ, ο οποίος σημείωσε το «χρυσό» γκολ που χάρισε τη νίκη στους «πολίτες» με 1-0 και τους έστειλε στους «16» του θεσμού.

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες της εφετινής Premier League, οι «γαλάζιοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κι έφτασαν εντέλει στη μεγάλη πρόκριση χάρις στο γκολ του διεθνούς Ολλανδού αμυντικού στο 64′ έπειτα από ασίστ του Γκρίλις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ορτέγκα, Στόουνς (45’+5 Λαπόρτ), Ακάντζι, Ακε, Λιούις (58’ Άλβαρεζ), Ρόδρι, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε (75’ Μπερνάρντο Σίλβα), Γκρίλις, Μαχρέζ (58’ Γουόκερ), Χάλαντ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τέρνερ,  Χόλτινγκ (46’ Σαλιμπά), Γκάμπιελ, Τομιγιάσου, Τίρνεϊ (66’ Ζιντσένκο), Πάρτεϊ (46’ Λοκόνγκα), Τζάκα, Βιέϊρα, Τροσάρ (66’ Μαρτινέλι), Ενκέτια, Σάκα (74’ Έντεγκαρντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ