«Η Εσπανιόλ θέλει τον Σάμαρη»

«Η Εσπανιόλ θέλει τον Σάμαρη»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, η Εσπανιόλ ζήτησε τον Ελληνα μέσο από την Μπενφίκα, αλλά και 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ααρόν Μαρτίν.

Την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα επιθυμεί η Εσπανιόλ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Σύμφωνα με την «AS», η πορτογαλική ομάδα τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Καταλανούς για τη μεταγραφή του αριστερού μπακ, Ααρόν Μαρτίν, με τους ανθρώπους της Εσπανιόλ να ζητούν 10 εκατ. ευρώ, αλλά και τον Ανδρέα Σάμαρη.

Ο 28χρονος μέσος έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μπενφίκα και οι Πορτογάλοι δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν, προκειμένου να πείσουν τη διοίκηση της Εσπανιόλ να πει «ναι» στη μεταγραφή του Μαρτίν.

Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού στο παρελθόν είχε βρεθεί πολύ κοντά στη μεταγραφή του σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, οι συζητήσεις ναυάγησαν και παρέμεινε τους Αετούς. Τη φετινή σεζόν ο Σάμαρης αγωνίστηκε συνολικά σε 25 παιχνίδια, τα περισσότερα ως αλλαγή. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 18 ματς πρωταθλήματος, 3 παιχνίδια Champions League, 3 αγώνες Λιγκ Καπ και σε 1 αναμέτρηση για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

Ο Σάμαρης έχασε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, πραγματοποίησε ελάχιστες εμφανίσεις στη βασική ενδεκάδα και δεν αποκλείεται το φετινό καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ