Η πρόθεση της Μπενφίκα και η επιθυμία του Σάμαρη

Η πρόθεση της Μπενφίκα και η επιθυμία του Σάμαρη

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν θέλει να ανανεώσει πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, ενώ οι Αετοί ψάχνουν εναγωνίως ομάδα για να τον πουλήσουν, προκειμένου να μην τον χάσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2019!

Δυσοίωνο είναι το μέλλον του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, με τους ανθρώπους του πορτογαλικού συλλόγου να ψάχνουν ομάδα για να πουλήσουν τον Ελληνα μέσο.

Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο, οι Αετοί έχουν τοποθετήσει το όνομά του στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Οι Πορτογάλοι επιθυμούν την πώληση του 29χρονου χαφ, με τον ίδιο να μην φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπενφίκα, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

«Η υπόθεση του Σάμαρη είναι περίπλοκη. Το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα λήγει το καλοκαίρι του 2019 και η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί την πώλησή του. Ο ίδιος δεν θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπενφίκα, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Μετά το καλοκαίρι, αν ο παίκτης μείνει στη Λισαβόνα, ίσως οι δύο πλευρές καθίσουν στο τραπέζι για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Από τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο Σάμαρης παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα έναντι 10.000.000 € και τα τέσσερα χρόνια που αγωνίζεται στους Αετούς της Λισαβόνας έχει πραγματοποιήσει συνολικά 135 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ