Τέρι: «Γι’ αυτό απέρριψα την πρόταση της Σπαρτάκ» (pic)

Τέρι: «Γι’ αυτό απέρριψα την πρόταση της Σπαρτάκ» (pic)

Ο πολύπειρος Αγγλος σέντερ μπακ αποκάλυψε γιατί απέρριψε την πρόταση της Σπαρτάκ, παρότι είχε ταξιδέψει στη Μόσχα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη ρώσικη ομάδα.

Πήγε, είδε και απήλθε ο Τζον Τέρι! Ο έμπειρος σέντερ μπακ μπορεί να ταξίδεψε μέχρι τη Ρωσία και να πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά δεν πρόκειται να φορέσει τα χρώματα της Σπαρτάκ Μόσχας. Η παλιά δόξα της Τσέλσι με μία μακροσκελέστατη ανάρτηση στα social media το βράδυ της Τετάρτης γνωστοποίησε την απόφασή του να μην αγωνιστεί στον μοσχοβίτικο σύλλογο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο μήνυμά του, η απόφασή του πάρθηκε μετά τη συζήτηση που είχε με τη σύζυγό του. «Σκέφτηκα τη μετακίνηση στη Ρωσία με την οικογένειά μου και αποφασίσαμε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η σωστή κίνηση για μας», έγραψε μεταξύ άλλων. Τα δημοσιεύματα από τη Ρωσία, πάντως, αναφέρουν ότι ο Τζον Τέρι αρχικά είχε συμφωνήσει με τη Σπαρτάκ για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,9 εκατ. ευρώ, αλλά τελευταία στιγμή τα… γύρισε και ζήτησε 3.3 εκατ. ευρώ!

Αναλυτικά το μήνυμά του στα social media:

«Έπειτα από μεγάλη σκέψη, έχω αποφασίσει να απορρίψω την πρόταση από τη Σπάρτακ Μόσχας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Σπάρτακ και να τους ευχηθώ σε αυτούς και στους οπαδούς τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν. Είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και εντυπωσιάστηκα με τον επαγγελματισμό της. Αλλά, αφού σκέφτηκα αυτή τη μετακίνηση με την οικογένειά μου, αποφασίσαμε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η σωστή κίνηση για μας. Καλή τύχη, Σπάρτακ».

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ