«Καθάρισε» την Χαλαντάς και έρχεται στη Θεσσαλονίκη η Βίντι

«Καθάρισε» την Χαλαντάς και έρχεται στη Θεσσαλονίκη η Βίντι

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League κέρδισε εκτός έδρας την Χαλαντάς με 2-0, χάρη στα γκολ των Σκέποβιτς και Πάτκαϊ.

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε η Βίντι στο παιχνίδι με την Χαλαντάς, για την 11η αγωνιστική του ουγγρικούς πρωταθλήματος. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ουραγό, αλλά στο τέλος κατάφερε και πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς επικράτησε με 2-0 και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Φερεντσβάρος. Το δρόμο για την επικράτηση άνοιξε στο 61’ ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σκέποβιτς και στο 69’ ο Πάτκαϊ σφράγισε τη δύσκολη, αλλά σημαντική, νίκη των φιλοξενούμενων.

Με αυτό το τρίποντο η Βίντι έφτασε τους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο. Στη δεύτερη θέση είναι η Χόνβεντ με 20 βαθμούς, ενώ στην κορυφή βρίσκεται η Φερεντσβάρος με 24 βαθμούς σε 11 αγώνες.

Η ουγγρική ομάδα πλέον στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών, ο Δικέφαλος έχει 3 βαθμούς, ενώ η Βίντι παραμένει ακόμα χωρίς βαθμό.

Η ενδεκάδα της Βίντι:

Κόβατσικ, Φιόλα, Γιούχαζ (78΄ Νικόλοφ), Βινίσιους, Ταμάς (71΄ Στοπίρα), Νέγκο, Χάτζιτς, Πάτκαϊ, Κόβατς, Χότζιτς, Σκέποβιτς (74΄ Χούστι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ