Αγιαξ και Κλάιφερτ Jr ισοπέδωσαν τη Ρόντα στο «Johan Cruijff Arena»

Αγιαξ και Κλάιφερτ Jr ισοπέδωσαν τη Ρόντα στο «Johan Cruijff Arena»

Ο Άγιαξ ξεπέρασε την «ψυχρολουσία» από το προβάδισμα της Ρόντα στη «Johan Cruijff Arena» και με χατ-τρικ του 18χρονου γιο του Πάτρικ Κλάιφερτ, Τζάστιν, διέλυσε την αντίπαλό του με 5-1.

Η Ρόντα έκανε το μοιραίο λάθος να προηγηθεί στο «Johan Cruijff Arena» και τιμωρήθηκε σκληρά από τον Αγιαξ! Ο «Αίαντας», με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τζάστιν Κλάιφερτ, που σημείωσε χατ-τρικ, διέλυσε την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα στην Ολλανδία με 5-1 και συνεχίζει να κυνηγά Αϊντχόφεν και Αλκμααρ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32′ με τον Κρίστιαν Κουμ και ήλπιζε να κρατήσει το σκορ. Αλλά υπολόγιζε χωρίς τον φοβερό 18χρονο γιο του άλλοτε σπουδαίου επιθετικού του Πάτρικ Κλάιφερτ.

Δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, λοιπόν, ο Κλάιφερτ Jr ισοφάρισε για την ομάδα του και άλλαξε τις συνθήκες του αγώνα. Στο δεύτερο μισό του ο «Αίαντας» κυριάρχησε απόλυτα και πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ, με τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ στο 59′, τον Κλάιφερτ στο 60′ και το 85′ και τον Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ στο 75′, «πιάνοντας» εκ νέου την Αλκμάαρ στη 2 θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ