Ξέσπασε η Ντουντελάνζ (9-2) στην ουραγό Ρουμελάνζ

Ξέσπασε η Ντουντελάνζ (9-2) στην ουραγό Ρουμελάνζ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League διέλυσε με 9-2 τη Ρουμελάνζ. Παρά τη νίκη παρέμεινε στο -6 από την πρωτοπόρο Ζενές Ες.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννιά γκολ πέτυχε η Ντουντελάνζ στο παιχνίδι με την Ρουμελάνζ, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Λουξεμβούργου. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, επικράτησε με 9-2 στην έδρα της ουραγού και επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο. Η ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ πέτυχε 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Γιορντάνοφ να ανοίγει το σκορ στο 4′ και τον Πέρεθ να σκοράρει 4 φορές μέσα σε 21 λεπτά (23′, 26′, 43′, 44′).

Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 στο 7’ με τον Σαχίν, ενώ στο 45’ ο Γκόμες διαμόρφωσε το 5-2 του πρώτου ημιχρόνου. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με την Ντουντελάνζ να συνεχίζει με το πόδι καρφωμένο στο γκάζι. Στο 62’ ο Άγκοβιτς έκανε το 6-2, με τον Μπίσεβατς στο 69′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 7-2 και τον Σινάνι πέντε λεπτά αργότερα (73′) να σκοράρει για το 8-2. Το τελικό 9-2 διαμόρφωσε ο Τούρπελ στο 85′.

Με αυτή τη νίκη η Ντουντελάνζ έφτασε τους 19 πόντους, ωστόσο, παρέμεινε στο -6 από την πρωτοπόρο Ζενές Ες, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Χαμ Μπενφίκα με 4-0. Ο Τοπμέλερ και οι παίκτες του πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι συνθέσεις:

Ρούμελανζ: Εΐλ, Ίβεσιτς (63′ Μπορμπιτσόνι), Τιόρ, Ντιαλό, Μούχοβιτς, Φοστιέ (78′ Λουσάμπα), Σαχίν, Μπόρχες Άλβες (75′ Νταμπρόβσκι), Γκόμες Ντα Σίλβα, Μεσόν, Μπιέλιτς.

Ντουντελάνζ: Εσπόζιτο, Μπίσεβατς, Κρούσκα (61′ Άγκοβιτς), Πόκαρ, Σινάνι (74′ Τουρπέλ), Στολζ (61′ Σνελ), Γιένσεν, Γιορντάνοφ, Πρεμπέ, Πέρεζ, Ελ Χρίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ