Χαμός στο Σιόν – Γκρασχόπερς: Καπνογόνα, φωτοβολίδες και διακοπή! (vids)

Χαμός στο Σιόν – Γκρασχόπερς: Καπνογόνα, φωτοβολίδες και διακοπή! (vids)

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου τα έκαναν μπάχαλο, εκτοξεύοντας φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να διακόπτει το ματς – Σκόραρε ο Κασάμι.

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στον αγώνα της Σιόν με την Γκρασχόπερς για το ελβετικό πρωτάθλημα. Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων βλέποντας την ομάδα τους να χάνει με 2-0 στην έδρα της Σιόν, εκτόξευσαν φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να διακόπτει οριστικά το παιχνίδι στο 55’ λεπτό.

Το 2-0 μάλιστα ήρθε δια ποδός Παϊτίμ Κασάμι. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού στο 30διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της Γκρασχόπερς για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ήθελαν πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο, σε ένα ακόμα ματς παρουσίασαν τραγική εικόνα και προκάλεσαν την οργή των φιλάθλων τους.

Οι οπαδοί τους στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου άρχισαν να εκτοξεύουν φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να διακόπτει οριστικά τον αγώνα στο 55ο λεπτό. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Γκρασχόπερς πήγαν στην κερκίδα των οπαδών τους και προσπάθησαν να ηρεμίσουν τους οπαδούς τους, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Το ματς διακόπη, με την Γκρασχόπερς να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και είναι πλέον με το ενάμιση πόδι στην δεύτερη κατηγορία του ελβετικού ποδοσφαίρου. Από την άλλη, ο Κασάμι πέτυχε το 8ο γκολ σε 23 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και 11ο στη φετινή σεζόν σε 26 ματς συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τα βίντεο με τα καπνογόνα:

https://www.youtube.com/watch?v=KMZnVFBgoyY

Και το γκολ του Κασάμι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ