«Πρώτος στόχος της Μίλαν ο Μανωλάς»

«Πρώτος στόχος της Μίλαν ο Μανωλάς»

Οι Ιταλοί αποκάλυψαν ότι οι Ροσονέρι έχουν στην πρώτη θέση της μεταγραφική τους λίστας τον Ελληνα σέντερ μπακ της Ρόμα, με τον Λόβρεν να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Ο Κώστας Μανωλάς θα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού, με τον διεθνή σέντερ μπακ έχει πάνω του στραμμένα όλα τα βλέμματα της Ευρώπης!

Καθημερινά ακούγονται και γράφονται πολλά για το μέλλον του Ελληνα αμυντικού της Ρόμα, με τους Ιταλούς τις τελευταίες ώρες να εμφανίζουν την Μίλαν έτοιμη να καταθέσει πρόταση στους Τζιαλορόσι για την απόκτηση του 28χρονου άσου.

«Μετά τον Ράντε Κρούνιτς η Μίλαν φουλάρει για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με το όνομα του Κώστα Μανωλά να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική της λίστα.

Η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ελληνα σέντερ μπακ με την Ρόμα αγγίζει τα 35 εκατ. ευρώ. Είναι αναμφίβολα μια πολύ δύσκολη υπόθεση, με τους ανθρώπους της Μίλαν να εξετάζουν και την περίπτωση του Κροάτη Ντέγιαν Λόβρεν της Λίβερπουλ», αναφέρει χαρακτηριστικά τα τελευταία ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μανωλάς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ρόμα μέχρι το 2022, ενώ για την περίπτωσή του έχουν δείξει ενδιαφέρον μεταξύ άλλων οι Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ