Προς Κορόνα Κίελτσε ο Τζημόπουλος

Προς Κορόνα Κίελτσε ο Τζημόπουλος

Ο έμπειρος σέντερ μπακ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πολωνική ομάδα και τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην Κορόνα Κίελτσε.

Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από εννιά χρόνια, με τον Ελληνα αμυντικό να ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό.

Ο 34χρονος σέντερ μπακ βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην πολωνική Κορόνα Κίελτσε και σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής του.  Ο έμπειρος άσος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την πολωνική ομάδα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην Κορόνα Κίελτσε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο πλευρές συζητούν για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με ιδιαίτερα υψηλές αποδοχές για τον πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Τζημόπουλος αποχαιρέτησε την ηπειρωτική ομάδα με το παρακάτω μήνυμα: «Μετά από 9 υπέροχα χρόνια έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσω αυτή την ΟΜΑΔΑ, την πόλη και τους οπαδούς. Περίεργο συναίσθημα αυτό για μένα.. Περάσαμε πολύ όμορφες αλλά κ δύσκολες στιγμές που θα με συνοδεύουν για πάντα. Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια εξελίχτηκε κ ανέβηκε επίπεδο.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα τον κ. Χριστοβασίλη κ τον κ. Νιαρχάκο. Εύχομαι η ομάδα να φύγει σύντομα από τη δύσκολη αυτή θέση και να ξαναβρεθεί εκεί που ανήκει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ