Στη Ρίζεσπορ για τρία χρόνια ο Χατζηισαΐας

Στη Ρίζεσπορ για τρία χρόνια ο Χατζηισαΐας

Μετά το Στέλιο Κίτσιου και ο Δημήτρης Χατζηισαϊας φεύγει από τον ΠΑΟΚ με μεταγραφή για την Ρίζεσπορ. Ο 26χρονος αμυντικός θα βρεθεί αύριο στην Τουρκία για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ένας ακόμη παίκτης του ΠΑΟΚ παίρνει μεταγραφή στην Τουρκία. Μετά τον Στέλιο Κίτσιου, ο Δημήτρης Χατζηισαϊας φεύγει από τον Δικέφαλο του βορρά με προορισμό την γειτονική χώρα και πιο συγκεκριμένα την Ρίζεσπορ.

Η τουρκική ομάδα από την περσινή χρονιά παρακολουθούσε τον 26χρονο αμυντικό και αποφάσισαν να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Αυτή ανέρχεται στο ποσό των 500.000 ευρώ με τους Ασπρόμαυρους να την κάνουν αποδεκτή καθώς μετά και την απόκτηση του Ενέα Μιχάι υπήρξε μια πολυκοσμία στα στόπερ.

Εκτός των χρημάτων, ο Δικέφαλος θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του παίκτη σε άλλη ομάδα. Επιπλέον ο ΠΑΟΚ θα λάβει και έξτρα μπόνους εφόσον η Ρίζεσπορ εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα σεζόν. Από την πλευρά του, ο Χατζηισαΐας θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές απολαβές (600, 650 και 700 χιλιάδες ευρώ).

Ο Χατζηισαίας δε θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Αντερλεχτ κατόπιν αιτήματος των ανθρώπων της τουρκικής ομάδας. Ενώ αύριο (24/7) θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί στη Ριζούντα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ