Κούμαν : Θέλει να αναλάβει την Εθνική Ολλανδίας

Κούμαν : Θέλει να αναλάβει την Εθνική Ολλανδίας

Την επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ολλανδίας, εξέφρασε ο Ρόναλντ Κούμαν με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας.

Ακέφαλος παραμένει ο πάγκος της Εθνικής Ολλανδίας μετά την αποχώρηση του Ντικ Αντβοκαατ. Σύμφωνα όσα αποκάλυψε ο Ρόναλντ Κούμαν στον Τύπο της χώρας, δεν αποκλείεται τη θέση καλύψει ο ίδιος, καθότι αποτελεί μεγάλη επιθυμία του.

O 54χρονος τεχνικός που στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας υπήρξε βοηθός στην Εθνική Ολλανδίας (στο πλευρό του Γκους Χίντινκ), παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Εβέρτον στις 23 Οκτωβρίου.

Ο Κούμαν, που έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο 78 φορές, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί προσφορές από συλλόγους, προσθέτοντας ωστόσο πως ο ίδιος περίμενε μια πρόταση για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Πάντα είχα την επιθυμία να αναλάβω την Ολλανδία. Ξέρω ότι συχνά αναφέρουν το όνομά μου αλλά δεν μου έχουν κάνει κάποια πρόταση ακόμα. Από τη στιγμή που αποτέλεσα παρελθόν από την Έβερτον, δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και είχα προσφορά για δουλειά. Θα αναλύσω τι δεν πήγε καλά και χρειάζομαι λίγο χρόνο», αποκάλυψε στην De Telegraaf.

Ο Κούμαν, που το 2018 θα συμπληρώσει 20 χρόνια ως προπονητής, έχει καθίσει στον πάγκο των Μπαρτσελόνα (βοηθός), Φιτέσε, Αγιαξ, Μπενφίκα, Αϊντχόφεν, Βαλένθια, Αλκμααρ, Φέγενοορντ, Σαουθάμπτον και Εβερτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ