Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1 (vid)

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1 (vid)

Η Νότιγχαμ προηγήθηκε με γκολ του Λόλεϊ και κρατούσε το τρίποντο στα χέρια της μέχρι τις καθυστερήσεις, αλλά στο 90+3’ ισοφαρίστηκε από τον Γουίκομ.

Μια… ανάσα από μια σπουδαία νίκη έφτασε η Νότιγχαμ Φόρεστ στο σημερινό παιχνίδι με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, το πρώτο μετά την επανέναρξη της Championship, αλλά ο Λαμουσί είδε την ομάδα του να ισοφαρίζεται στο 93’!

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε ανοίξει το σκορ στο 69’ με τον Λόλεϊ και όλα έδειχναν ότι θα φύγει με το διπλό από την έδρα της Σέφιλντ, ωστόσο, στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+3’, οι γηπεδούχοι μετά από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Γούικαμ. Στα δύο λεπτά που παίχτηκαν μετά την ισοφάριση η Νότιγχαμ προσπάθησε να βρει το γκολ της νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε, με το 1-1 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Με αυτόν τον βαθμό η ομάδα του Λαμουσί έφτασε τους 61 βαθμούς σε 38 ματς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας απόσταση 5 βαθμών από την 7η Μπλάκμπερν. Υπενθυμίζουμε ότι οι ομάδες που θα τερματίσουν από το 3-6 θα παίξουν πλέι οφ για την άνοδο στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε το γκολ του Λόλεϊ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ