Καρυπίδης : «Πρέπει να αποβάλλουν τον Καλαϊτζίδη από το ποδόσφαιρο»

Καρυπίδης : «Πρέπει να αποβάλλουν τον Καλαϊτζίδη από το ποδόσφαιρο»

Ο Θοδωρής Καρυπίδης μίλησε με βαρύς χαρακτηρισμούς για τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση του Άρη.

Ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης σε δηλώσεις του στον Arena Fm αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν του κίτρινους, ενώ στάθηκε στον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τα όσα είπε περί στημένων αγώνων.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας και δήλωσε σίγουρος πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα μεταγραφικά των κιτρίνων λέγοντας πως τα χειρίζεται ο Πάυλος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Άρη:

Για τις μεταγραφές: «Αυτά είναι θέματα που τα χειρίζεται ο κ. Μυροφορίδης. Ο Παύλος έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και θα συνεχίσει να την βοηθάει, γιατί πάμε καλά».

Για την αδειοδότηση: «Τους αφήνουμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε πρόβλημα. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και όλα θα είναι όπως πρέπει».

Για όσα είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης: «Αυτά που γράφονται και είδα και χθες στον κ. Θωμαίδη με έκαναν να αναρωτιέμαι γιατί δεν τα είπε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ρίχνει λάσπες σε όλες τις ομάδες. Είναι απίστευτο που έκανε. Έχει όλον τον κόσμο απέναντί του. Κατηγορεί παίκτες, ποδοσφαιριστές, η συμπεριφορά του είναι τραγική σε όλα τα επίπεδα. Από όλα αυτά που λέει δεν ισχύει τίποτα. Εμείς ως Άρης, θα κινηθούμε νομικά, γιατί προσπαθεί να αναστατώσει την ομάδα. Μία ο Ζουράρις, μία ο Καλαϊτζίδης προσπαθούν να αναστατώσουν τον Άρη. Κανείς δεν το καταφέρνει, όμως, γιατί εμείς είμαστε καλά.

Περνούσε και έβριζε τον κόσμο μας στο μεταξύ μας παιχνίδι. Επίπεδο… δαπέδου. Στις πρώτες αγωνιστικές ο Απόλλωνας έπαιζε με την Βέροια. Η διαιτησία ήταν 90-10 υπέρ του. Έβριζε τους παίκτες της Βέροιας, τον έβριζαν οι δικοί του παίκτες και δεν αποβλήθηκε. Δεν τον θέλει κανένας παίκτης του. Προσπαθεί να καλύψει την αποτυχία του με όλα αυτά που κάνει. Είναι αστεία όλα αυτά. Τον Άρη, πάντως, δεν μπορεί να τον αγγίξει, γιατί έχει έναν στόχο για να ανέβει την κατηγορία. Έμπλεξε όλον τον κόσμο για να τρέχουν στα δικαστήρια χωρίς κανέναν λόγο. Γελάει ο κόσμος μαζί του. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Πρέπει για όσα κάνει να τον αποβάλλουν από το ποδόσφαιρο. Να μην ασχολείται με ομάδες. Αν και δεν βλέπω να ασχολείται για πολύ ακόμη.

Την Πέμπτη έχει συμβούλιο στην Φούτμπολ Λιγκ κι εκεί θα ειπωθούν πολλά. Ο κ. Καλαϊτζίδης δεν έρχεται ποτέ, βέβαια, αλλά θα τα πούμε όλα εκεί».

Για τον κόσμο του Άρη: «Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Προσπαθώ να κρατάω χαμηλούς τόνους. Έχουμε περάσει πολλά στον Άρη. Φέτος είμαστε καλά. Δεν θέλω να τάζω πράγματα. Φέτος έχουμε έναν στόχο, του χρόνου θα έχουμε άλλον. Έχουμε σχέδια και βλέπουμε σιγά-σιγά τι γίνεται».

https://www.youtube.com/watch?v=z_O4iWFD-fo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ