Νιώπας : «Ασυναρτησίες Καλαϊτζίδη. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!»

Νιώπας : «Ασυναρτησίες Καλαϊτζίδη. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!»

Ο Γιάννης Νιώπας, πήρε θέση απέναντι σε όσα του έχει αναφέρει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην κατάθεσή του στην εισαγγελέα για τα παιχνίδια της Football League.

Τη θέση για όσα του καταλόγισε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην κατάθεσή του στην εισαγγελέα στην οποία έκανε λόγω για στημένα παιχνίδια στην Football League, εξέφρασε ο Γιάννης Νιώπας.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Αιγινιακού (άπό το Νοέμβριο έχει παραχωρήσει τις μετοχές όπως ο ίδιος δηλώνει), χαρακτήρισε χαζά όσα του προσάπτει ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου και προανήγγειλε ενέργειες με τις οποίες θα αποδείξει ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8.

Ποια είναι η θέση του απέναντι σε όσα είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης:

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, θα δείξει η νεκροψία, αλλά μερικές φορές η υπομονή είναι μεγάλη αρετή, θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Όταν παίζουν δυο ομάδες, αναπόφευκτα συναντάς όλους τους παράγοντες της αντίπαλης ομάδες, τι πάει να πει αυτό, όταν πατέ στο γήπεδο και είστε πρόεδρος μιας ομάδας και παίζεται με μια άλλη ομάδα, το πρώτο πράγμα που γίνεται είναι ότι σας ρωτάνε αν θα πιείτε καφέ και μιλάτε με τους παράγοντες, όχι οι Καλαμαριώτες όμως, γιατί ήταν άριστοι στην φιλοξενία τους όλα αυτά τα χρόνια, ξαφνικά άλλαξε η συμπεριφορά τους εδώ και δυόμιση χρόνια».

Για το αν στήνει τελικά αγώνες:

«Όχι βέβαια και δεν θα μιλούσα με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ο Καλαϊτζίδης, είναι περιττό να πω οτιδήποτε, πιστέψτε με και κακώς βγήκα στον αέρα, ξεχνάει ότι πέρσι ο Αιγινιακός του κόστισε την άνοδο, θα τρελαθούμε εντελώς. Ξαφνικά ο Αιγινιακός 7 χρόνια, ακούσατε ποτέ ότι έχει εμπλακεί σαν μια από τι ομάδες που έκανε οτιδήποτε; Αυτά που λέει ο κύριος Καλαϊτζίδης είναι χαζά. Εγώ μπορώ να πω πολλά, έχουμε δημοκρατία, ο καθένας λέει ότι θέλει υπάρχουν και τα δικαστήρια να κρίνουνε, αν ο κύριος Καλαϊτζιδης τα είπε και θεωρεί ότι είναι έτσι, θα το δούμε στο τέλος.

Γιατί δεν βγήκε ο Καλαϊτζιδης να μιλήσει μετά την ήττα στο Αιγίνιο, προηγούταν η Καλαμαριά και γυρίσαμε το παιχνίδι, ο καθένας θα μπορούσε να πει, εσύ προηγείσαι και ο Αιγινιακός σου γυρίζει το παιχνίδι παλικαρίσια, ποιος θεωρείται ότι είναι ύποπτος από τους δυο, θα τρελαθούμε. Λέει ανακρίβειες και ασυναρτησίες, ο άνθρωπος για εμένα δεν θα πω ότι χρειάζεται να πάει σε γιατρό υπάρχουν ειδικοί γι’ αυτό, αλλά σε κάθε περίπτωση να μην βάζει το όνομα μου στο στόμα του, στο σπίτι του κρεμασμένου να μην μιλάμε για σχοινί, μην μιλάει αυτός για εμένα που ήταν πρωταγωνιστής σε πιο ύποπτα παιχνίδια και ακούστηκε το όνομα του πολλές φορές».

Αν θα κινηθεί νομικά σε βάρος του κύριου Καλαϊτζίδη:

«Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή, όλα θα γίνουν στην ώρα τους, αυτό που με πείραξε είναι ότι ζω σε μια πολύ μικρή κοινωνία και δεν θέλω να ακούγονται τέτοια για εμένα γιατί έχω και παιδιά και δεν θέλω να ακούνε οτιδήποτε για τον πατερά τους, αυτό με πείραξε. Αυτός ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει κάθε όριο, δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον κύριο».

Αν συνεχίζει να είναι νομικός του Αιγινιακού ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου:

«Είναι γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Καλαμαριάς πλέον, από πέρσι δεν είναι νομικός του Αιγινιακού. Από τον Νοέμβριο δεν εμπλέκομαι στον Αιγινιακό, έχω δώσει τις μετοχές μου και ουσιαστικά δεν έκανα κουμάντο και πόσο μάλλον στο μεταξύ μας παιχνίδι, επειδή αυτός ο άνθρωπος λέει πολλά, να θυμηθεί τι έλεγε μετά το ματς με τον Αιγινιακό μπροστά στον αστυνομικό διευθυντή, έλεγε πολλά πράγματα και φώναζε, έβριζε, έλεγε πολλά, σε πολλά άτομα μπροστά και τώρα τα γυρνάει τούμπα, η πορεία θα δείξει.

Δεν είπα ποτέ ότι ο Καλαϊτζίδης έστησε ματς, δεν ασχολήθηκα με αυτό το θέμα και πιστέψτε με δεν θα μιλούσα ποτέ με έναν άνθρωπο όπως ο κύριος Καλαϊτζίδης, ένα γεια σας είναι αρκετό. Εσείς πιστεύετε ότι κάνει κουμάντο ο αδερφός του; Ποιος κάνει κουμάντο στην Καλαμαριά τώρα; Ο Καλαϊτζίδης φυσικά. Δεν έχει δει κανένα ματς από τον πάγκο, έχει χτυπήσει παίκτη εν ώρα παιχνιδιού αν δεν κάνω λάθος στις Σέρρες και βγαίνει και κάνει καταγγελίες για εμένα, αν είναι δυνατόν δηλαδή. Τα διαψεύδω κατηγορηματικά. Όλα είναι ψέμματα…

Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, εγώ δεν πυροβολώ στον αέρα, δεν πειράζω κανέναν μέχρι να με πειράξει ο άλλος. Όταν ήρθαν 1-1 μέσα στο Χαρίλαου, πέρσι άρεσε στον Καρυπίδη αυτό;

Άλλα δεν βγήκε να μιλήσει και να πει το οτιδήποτε, εκείνος μίλησε και είπε πολλά μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Μπροστά σε όλο τον κόσμο είπε ότι θα δίνει τα παιχνίδια για να πέσει ο Αιγινιακός και θα μας ρίξει και θα μας κάνει πολλά.

Να σας πω και κάτι τελευταίο, μην ξεχνάμε δεν θα βοηθούσα ποτέ τον Άρη, ΠΑΟΚ είμαι και το έχω πει πολλές φορές και το λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο άνθρωπος είναι σούργελο, εγώ σας είπα ότι ο Άρης φέτος έχει πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχει κάνει την καλύτερη μεταγραφή τον Παύλο Μυροφορίδη, έχει στην ομάδα του έναν Βαγγέλη Πλατέλλα, έχει κάνει τα αποτελέσματα και δεν έχει αντίπαλο φέτος και δικαιωματικά θα πάει στην Α’ Εθνική .Μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ