Δόξα Δράμας : Στη λίστα και ο Κωστένογλου

Δόξα Δράμας : Στη λίστα και ο Κωστένογλου

Η Δόξα Δράμας εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Νίκου Κωστένογλου, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας δεν αποκλείουν και άλλους προπονητές για τον πάγκο του συλλόγου.

Πριν από μερικές ημέρες η Δόξα Δράμας έλυσε τη συνεργασία της με τον Άγγλο Διγκόζη, αφού τα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχονταν το ένα τ’ άλλο και έτσι ο έμπειρος τεχνικός δεν κατάφερε να μείνει για παραπάνω χρονικό διάστημα.

Πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου της Football League κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να βρουν άμεσα τον διάδοχό του. Αυτός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime» δεν αποκλείεται ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο πρώην προπονητής του Άρη από τότε που άφησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει συνεργαστεί με κάποια άλλη ομάδα. Όμως, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Δόξας, μιας και δείχνει να πιστεύει αρκετά στο όλο projeckt.

Βέβαια στη Δράμα εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Άκη Μάντζιου και του Μάκη Χάβου που έχουν λιγότερες πιθανότητες για να γίνουν πραγματικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ