Άρης – AE Καραϊσκάκης 0-0

Άρης – AE Καραϊσκάκης 0-0

Άρης και ΑΕ Καραϊσκάκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο μεταξύ τους ματς για τη 12η αγωνιστική της Football League. Οι κίτρινοι βρίσκονται πάντα πρώτοι στη βαθμολογία της Football League με 30 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να περνούν προσωρινά στην πέμπτη θέση με 17 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να μπουν δυνατά στο ματς παίρνοντας την κατοχή […]

Άρης και ΑΕ Καραϊσκάκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο μεταξύ τους ματς για τη 12η αγωνιστική της Football League. Οι κίτρινοι βρίσκονται πάντα πρώτοι στη βαθμολογία της Football League με 30 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να περνούν προσωρινά στην πέμπτη θέση με 17 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να μπουν δυνατά στο ματς παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση του αγώνα ήταν από πλευράς ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Λουκίνα να κάνει κεφαλιά και τον Καντιμοίρη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Η πρώτη καλή φάσητων κίτρινων ήρθε στο 19’ με τον Ντούνη να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Μέλκα να αποκρούει με δυσκολία.

Έπειτα, οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 27′ ο Λουκίνας σούταρε και ο Καντιμοίρης απέκρουσε. Οι φιλοξενούμενοι στο 33′ απείλησαν με δυνατό σουτ του Μακρίδη.

Στο δεύτερο μέρος, η γενικότερη εικόνα της αναμέτρησης δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Ο Άρης από τα μέσα του ημιχρόνου ανέβηκε αισθητά αναζητώντας το 1-0, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Είτε η αστοχία, είτε ο Μέλκας κράτησαν το μηδέν για την ΑΕ Καραϊσκάκης στις φάσεις των Μπαργκάν στο 69′, Σόουζα στο 74′ Μπαργκάν στο 80′. Ούτε στο 94′ της αναμέτρησης οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού δεν κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ με το τελικό 0-0 να μην αρέσει σε κανέναν από πλευράς Άρη.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα ΕΔΩ.

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας) – Μανάσης (Τρικάλων)
Βοηθοί:
Βρούζος (Πιερίας) – Μανάσης (Τρικάλων)

Οι συνθέσεις:

Άρης: Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Παυλίδης (Μιλούνοβιτς 63’ ), Πλατέλλας, Ντούνης (Μπαργκάν 67’ ), Λώττας (Μουμίν 59΄), Διαμαντόπουλος

ΑΕ Καραϊσκάκης: Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος (Ψιάνος 70’ ), Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης (Νικολόπουλος 83’ ), Μακρίδης (Κυριάκης 76΄)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ