Άρης – ΑΕ Καραϊσκάκης : Η κριτική των παικτών του Άρη

Άρης – ΑΕ Καραϊσκάκης : Η κριτική των παικτών του Άρη

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Άρη για το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Καντιμοίρης: Τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε να επέμβει ήταν αποτελεσματικός και ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του.

Μπούρμπος: Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, όμως όσες φορές επιχείρησε να βοηθήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του από τα άκρα, απέτυχε.

Δεληζήσης: Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, έβγαινε πάντα πρώτος πάνω στη μπάλα. Από τους λίγους που έδειξε πάθος και προσπαθούσε να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του.

Σόουζα: Μαχητικός, με διάθεση, όμως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μοιραίος για την ομάδα του, χάνοντας σημαντική ευκαιρία να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

Βαλεριάνος: Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να γίνει ήρωας για τον Άρη, καθώς είχε το καθαρό μυαλό να κατεβάσει σωστά τη μπάλα και να σουτάρει, όμως ο Μέλκας πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα.

Ιντζόγλου: Έκανε λάθη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Με την είσοδο του Μουμίν ανέβασε κάπως την απόδοση του, χωρίς πάντως να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Παυλίδης: Σε πολύ άσχημη μέρα βρέθηκε ο μέσος του Άρη. Δεν κατάφερε να βοηθήσει ούτε στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του , ούτε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Λώττας: Περίμενε εδώ και καιρό την ευκαιρία από τον Δημήτρη Σπανό, όμως δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί. Κρατούσε την μπάλα περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε, ενώ φάνηκε επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία.

Ντούνης: Σε άσχημη μέρα βρέθηκε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, δεν κατάφερε με την ταχύτητα και τη τεχνική του να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Πλατέλλας: Δεν του βγήκαν οι ατομικές προσπάθειες που επιχείρησε και αυτό του προξενησε νεύρα και τον εμπόδισε να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης προηγούμενων αγώνων.

Διαμαντόπουλος: Διανύει άσχημη περίοδο ο Έλληνας επιθετικός, ενώ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην άμυνα της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αλλαγές

Μουμίν: Έδειξε ότι από τους παίκτες που δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Με την είσοδο του στο δεύτερο ημίχρονο γέμισε το κέντρο και έκλεισε όλα τα κενά προς την μεγάλη περιοχή του Καντιμοίρη.

Μιλούνοβιτς: Είχε διάθεση και προσπάθησε, όμως ήταν επιπόλαιος στη τελική προσπάθεια.

Μπαργκάν: Έδωσε ώθηση στην επιθετική ανάπτυξη του Άρη αγωνιζόμενος στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής ενώ έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πλατέλλα.

Προπονητής

Δεν δικαιώθηκε από την επιλογή του να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα τον Παυλίδη και τον Λώττα στον άξονα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Άρης να χάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό του αγώνα με τις αλλαγές βελτίωσε την εικόνα της ομάδας του, χωρίς όμως να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ